Αν δεν έχετε δει το Suits, τώρα είναι η ώρα να το ξεκινήσετε

Αν δεν έχετε δει το Suits, τώρα είναι η ώρα να το ξεκινήσετε

Αυτή είναι η must-watch σειρά για φέτος το καλοκαίρι

Αν έχεις δει ήδη τις περισσότερες γνωστές σειρές και ψάχνεις ένα νέο «εθισμό» για φέτος το καλοκαίρι, μόλις σου βρήκαμε τη λύση. Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις το Suits!
Η ιστορία διαδραματίζεται στα γραφεία μιας μεγάλης δικηγορικής εταιρείας στην καρδιά της Νέας Υόρκης και πρωταγωνιστούν ένας γοητευτικός μεγαλοδικηγόρος, ο Harvey Specter κι ένας ιδιοφυής τύπος που παράτησε το σχολείο, ο Mike Ross που, χωρίς να έχει πτυχίο νομικής, κατάφερε να βρει δουλειά ως συνεργάτης του. Γιατί, όμως, είναι τόσο ξεχωριστή σειρά;

1. Το σενάριο είναι πραγματικά έξυπνο. Έχει πολύ χιούμορ και οι διάλογοι ανάμεσα στους χαρακτήρες είναι πνευματώδεις.

2. Gabriel Macht. Μια λέξη: Ουάου. Μοιάζει με τον Christian Grey, είναι όμως λίγο περισσότερο στιλάτος και πολύ περισσότερο γοητευτικός.

3. Ο πρωταγωνιστής, Patrick J. Adams, μπορεί να είναι πρωτοεμφανιζόμενό όνομα, όμως η ερμηνεία του του έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο SAG. Από τους ηθοποιούς που αξίζει να παρακολουθήσεις την πορεία τους.

suits-usa-harvey-mike bcb85

4. Δυναμικές γυναίκες. Η “Donna”, η γραμματέας του Harvey, είναι κυριολεκτικά όλα τα λεφτά. Το «αφεντικό», η Jessica Pearson, είναι η γυναίκα καριέρας που όλες θα θέλαμε να γίνουμε και η Rachel, η βοηθός των δικηγόρων, έχει πιο πολύ μυαλό και προσόντα από πολλούς “macho” δικηγόρους στην εταιρεία.

5. Οι αναφορές στην ποπ κουλτούρα. Ο Harvey λατρεύει τις τηλεοπτικές σειρές και τον κινηματογράφο και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο μεγαλοδικηγόρος καταφέρνει να μιλά με νομικούς όρους και να τους συσχετίζει με το «Νονό», το Game of Thrones και το Star Trek και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Διαβάστε ακόμα

Η επιστήμη μίλησε: Αυτά τα φίλτρα θα κάνουν τη φωτογραφία σου στα social media να σαρώσει

Μια ιστορία δύναμης: Η Chantelle Winnie θυμάται το bullying που δέχθηκε στην εφηβεία

fashiondiaries247.blogspot.com