True Detective: Όλα όσα περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν

True Detective: Όλα όσα περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν

Ο νέος κύκλος ξεκίνησε, με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία

Πέρυσι, ο ντεντέκτιβ Rust, Matthew McConaughey μας κράτησε καθηλωμένους στις οθόνες μας μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Φέτος, είναι η σειρά ενός ακόμη πιο διάσημου καστ(Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Taylor Kitsch) να μας διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία, μια ιστορία που έχει ως ηθικό δίδαγμα το εξής: «Παίρνουμε τον κόσμο που μας αξίζει».
Τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του “True Detective” έχουν ήδη μεταδοθεί, ταυτόχρονα με την Αμερική, στα κανάλια Novacinema , έχει καταφέρει να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και μας έχει δώσει να καταλάβουμε πως η νέα σεζόν έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την προηγούμενη, αλλά και κάποια τελείως διαφορετικά.


Αποκρυφισμός, μυστικιστικά στοιχεία, χαρακτήρες με ένα σκοτεινό παρελθόν, αποπνικτική, αφιλόξενη και «παγωμένη» ατμόσφαιρα στο τοπίο της Καλιφόρνια και ένα πυκνογραμμένο σενάριο γεμάτο ανατροπές(εμείς που είδαμε το δεύτερο επεισόδιο, ξέρουμε τι σας λέμε, αλλά δε θα σας κάνουμε spoilers), είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν το 2ο κύκλο.


Δες το δεύτερο κύκλο του True Detective αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους κάθε Κυριακή στις 04.00 μετά τα μεσάνυχτα, σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00, και αν έχεις τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+, θα μπορείς να δεις τα επεισόδια όποια στιγμή θέλεις, αν δεν αντέχεις να ξενυχτήσεις!

Όσο για την ιστορία; Ο Colin Farrell ενσαρκώνει έναν διεφθαρμένο αστυνομικό, τον Ray Velcoro, ο Vince Vaughn παίζει το ρόλο του Frank Semyon, ενός σκοτεινού γκάνγκστερ που προσπαθεί να επανέλθει στη νομιμότητα, η Rachel McAdams είναι μια σκληρή αστυνομικίνα που είναι ενάντια σε όλο τον κόσμο και ειδικά στους άνδρες, ενώ ο Taylor Kitsch, παίζει τον Paul Woodrugh, ένα μηχανόβιο αστυνομικό, τον οποίο επίσης κυνηγά το στρατιωτικό του παρελθόν. Τι τους ενώνει; Μα, φυσικά, ένα μυστηριώδες έγκλημα.