Δέκα μαγικά τρικς για να «σπάσετε» το Instagram αυτό το καλοκαίρι

Γωγώ Φούντα
Δέκα μαγικά τρικς για να «σπάσετε» το Instagram αυτό το καλοκαίρι

Ας πούμε και τίποτα ευχάριστο βρε παιδιά

Το παρακάτω θέμα φτιάχτηκε κυρίως για ψυχαγωγία και χάριν αστεϊσμού, έτσι για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, ιδίως όσων δεν πάνε φέτος διακοπές. Διότι κυρίες και κύριοι, τι θα ήταν η καθημερινότητα χωρίς Instagram; Φαγητό χωρίς αλάτι; Ζαμπόν δίχως λιπαρά που λέει και το τραγούδι; Anyway, επειδή εμείς αντιλαμβανόμαστε την τάση σας να φωτογραφίζεστε-όλοι το κάνουν-και στη συνέχεια να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με τους αμέτρητους φίλους σας, ή και όχι, παρακάτω σας έχουμε 10 βασικά tips για να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες, και φυσικά να παίρνετε περισσότερα likes,ακόμα και από την Kendall Jenner! Ναι γίνεται. Είστε έτοιμοι; Φύγαμε.

1. Πρώτος και απαράβατος κανόνας: Ό, τι κι αν κάνετε μόνο στο φως του ήλιου. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι... γκουρού! Θα τους αμφισβητήσετε;

2. Σιγουρευτείτε ότι η φωτογραφία είναι αρκετά φωτεινή. Με λίγα λόγια βάλτε ό, τι φίλτρο έχετε! Κρύβει ατέλειες και κολακεύει.

3. Ποζάρετε μπροστά από ένα ωραίο τοπίο, ένα ωραίο σπίτι ή έναν ωραίο τοίχο. Κάτι ωραίο τελοσπάντων.

4. Φροντίστε η φωτογραφία σας να μην έχει πάρα πολλά πρόσωπα και να είναι λιτή και απέριττη. Με λίγα λόγια ποζάρετε μόνος για καλό και για κακό.

5. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να είστε στη φωτογραφία, μην κάθεστε σαν αγγούρι. Πάρτε μία ωραία-παύλα αστεία πόζα, βγάλτε μία γλώσσα, στείλτε ένα φιλάκι ή κοιτάξτε αλλού. Το απλό χαμόγελο αποδίδει μόνο στην περίπτωση που είστε μοντέλο.

6. Ποζάρετε με ένα κουταβάκι, γατάκι, ψαράκι, πουλάκι, αλογάκι και γενικά ένα ζωάκι! Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό είναι που θα τραβήξει την προσοχή και όχι εσείς.

0843f2125e26c372bf7055ff12ddf695 e08ee

7. Προσοχή: Προτιμήστε τα φίλτρα του κινητού και όχι του Instagram αν θέλετε να έχετε καλό αποτέλεσμα. Οι ειδικοί ξαναμίλησαν.

8. Βάλτε ένα αστείο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία. Για παράδειγμα, αν θεωρείτε ότι έχετε βγει θεά, αλλά θα σας πουν ψώνιο σε περίπτωση που την ανεβάσετε, βάλτε από κάτω κάτι αυτοσαρκαστικό και καθαρίσατε. Υπάρχει και ο κίνδυνος να σας περάσουν για 15 ετών, αλλά δε βαριέσαι;

9. Μετά το αστείο σχόλιο, σειρά έχει το... γνωμικό! Να ξέρετε πάντως, ότι αν όντως θέλετε να προκάλεσετε εντύπωση, καλό θα ήταν να το ψάξετε λίγο παραπάνω. Επίσης, αν δεν είστε γενικά τέτοιος τύπος και το προηγούμενο βράδυ ανεβάσατε φωτογραφία αγκαλιά με γαρύφαλλα σε πίστα, καλό θα ήταν να το αποφύγετε γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

10. Τέλος μην ξεχνάτε: Ανεβάζετε φωτογραφίες την ώρα που οι περισσότεροι ή ξυπνάνε ή κοιμούνται. Το ότι ονομάζεται Ιnsta-gram, μας είναι εντελώς αδιάφορο. Θα κάνουμε δουλίτσα ή όχι anyway;

Καλές πόζες παιδιά!