10 σειρές που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις δει – αν θες να λέγεσαι series maniac

10 σειρές που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις δει – αν θες να λέγεσαι series maniac

Αν δεν έχεις δει κάποια από αυτές, μόλις σου βρήκαμε τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι τηλεοπτικές σειρές δεν είναι πια υποτιμημένες όπως ήταν στο παρελθόν, καθώς οι πιο πρωτοκλασάτοι δημιουργοί και οι πιο ταλαντούχοι χολιγουντιανοί σταρ, δε διστάζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη μικρή οθόνη. Από τα πασίγνωστα «Φιλαράκια» μέχρι το πιο πρόσφατο αιματοβαμμένο και γεμάτο δολοπλοκίες «Game of Thrones» , το Queen συγκέντρωσε παρακάτω τις 10 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να έχει δει κάθε «σήριαλφιλ» που σέβεται τον εαυτό του:

Τα Φιλαράκια

friends 5707d

Τι να πούμε γι’ αυτή τη σειρά; Εγώ, προσωπικά, έχω δει όλα τα επεισόδια και από τις δέκα σεζόν, περίπου δέκα φορές το καθένα. Αξέχαστοι διάλογοι, ξεκαρδιστικές στιγμές και χαρακτήρες που μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους ανά πάσα στιγμή. How YOU doin’?


Grey’s Anatomy

greys-anatomy 1c426

To ABC χτύπησε «φλέβα χρυσού» με αυτή τη σειρά, που, μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για να αντικαταστήσει τη σειρά «Boston Legal», το 2005. Έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά τηλεοπτικά βραβεία, ανάμεσά τους Χρυσές Σφαίρες και EMMY και είναι η πιο επιτυχημένη ιατρική σειρά όλων των εποχών. Πολύ κλάμα.


Sex and the City

sex-and-the-city d7434

Δεν μπορεί να μη το έχεις δει – η γκαρνταρόμπα της Carrie έγινε η φαντασίωση κάθε γυναίκας. Ακόμη όμως κι αν το έχεις δει, θα σου προτείνουμε να το ξαναδείς με εντελώς διαφορετικό τρόπο: Σύγκρινε τις απόψεις των γυναικών για το σεξ του τότε και του τώρα και θα μας θυμηθείς.


Breaking Bad

breaking-bad 7da4f

Ο Walter White, καθηγητής χημείας σε γυμνάσιο του New Mexico μαθαίνει πως πάσχει από καρκίνο και για να προστατέψει το οικονομικό μέλλον της οικογένειάς του, αρχίζει να παρασκευάζει και να πουλά ο ίδιος μεθαμφεταμίνη. Το Breaking Bad ήταν μια σειρά άρτια από την αρχή μέχρι το τέλος και κατάφερε να μας καθηλώσει.


Big Bang Theory

big-bang-theory 98765

Penny? Knock, knock, Penny? Ο Sheldon Cooper είναι ο χαρακτήρας με το υψηλότερο IQ στην τηλεόραση και το χιούμορ εκείνου και της geeky παρέας του σε κάνει να πέφτεις κάτω από τα γέλια. Την αγαπάμε αυτή τη σειρά.


Game of Thrones

game-of-thrones 37850

Έλα τώρα, δεν μπορεί να μην έχεις δει τη σειρά για την οποία μιλάει ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. Είναι λιγάκι δύσκολο να την ξεκινήσεις τώρα, επειδή το κάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου μία ώρα και θα δεις καταστάσεις λιγάκι βάρβαρες για το γυναικείο γούστο, όμως, πίστεψέ μας, αξίζει. Η σειρά με τις μεγαλύτερες ανατροπές στην τηλεόραση. Μπράβο, HBO.


Gossip Girl

gossip-girl-cast-baby 12792

Και πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο. Το Gossip Girl έκανε κάθε έφηβο κορίτσι, αλλά και κάθε ενήλικη γυναίκα να ονειρεύεται πως περπατά στους δρόμους του Manhattan, πως πηγαίνει σε τέλεια πάρτι και πως περιτρυγιρίζεται από glamorous προσωπικότητες.
Bonus: Οι αναφορές σε παλιές, ασπρόμαυρες κλασικές ταινίες και τα υπέροχα outfits των Blair & Serena.


How I Met Your Mother

Barney-Stinson-GIFs-From-How-I-Met-Your-Mother f1602

It’s gonna be LEGEN – wait for it – DARY! Αν και πραγματικά το φινάλε μας έκανε να θέλουμε να σπάσουμε την τηλεόραση από τα νεύρα μας, το How I Met Your Mother είναι μία από αυτές τις «παρεΐστικες» σειρές που μπορείς να ξαναδείς μαζεμένα 5-6 επεισόδια, έτσι απλά γιατί δεν έχεις τι να κάνεις. Αγαπημένος χαρακτήρας: Barney Stinson.


House of Cards

03-hoc-frank-claire.w529.h352.2x d6b1c

Ομολογώ πως ξεκίνησα λιγάκι αργά αυτή τη σειρά, όμως κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον μου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Όλη η διαφθορά της πολιτικής εκφράζεται στο πρόσωπο του ψυχρού Kevin Spacey, σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του.


Gilmore Girls

gilmore-girls 76cce

Τι; Ψέματα! Δεν έχεις δει το Gilmore Girls; Η μαμά Lorelai είναι η πιο κουλ μαμά που υπάρχει και η κόρη, Rory, πολλές φορές κάνει τη μαμά στη μαμά Lorelai. Οι δυο τους μένουν σε μια μικρή πόλη στο Connecticut και εκεί μεγαλώνουν – μαζί. Καυστικό χιούμορ, τέλειες ατάκες και πολλές, πολλές κούπες καφέ. Αυτή η σειρά θα μπορούσε εύκολα να παίζεται και σήμερα.

Διαβάστε ακόμα

Αξίζει να τα ακούσεις: Τα 10 καλύτερα soundtracks που εντοπίσαμε στο Suits