Η νέα σειρά του HBO, “Vinyl” έχει δημιουργούς τους Martin Scorsese & Mick Jagger

Η νέα σειρά του HBO, “Vinyl” έχει δημιουργούς τους Martin Scorsese & Mick Jagger

Αυτό κι αν θα είναι ενδιαφέρον!

Δυνατός ήχος κιθάρας, πολλά ναρκωτικά και ακόμη περισσότερα χρήματα. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας δίνει ως τώρα το teaser για τη νέα σειρά του HBO, “Vinyl”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2016.


Δημιουργοί του είναι ο superstar-σκηνοθέτης Martin Scorsese και ο επίσης superstar της ροκ, Mick Jagger, με τους Rolling Stones να παίζουν αρκετά μεγάλη επιρροή στη σειρά. Μάλιστα, ο γιος του Mick, James Jagger, θα παίξει τον lead singer μιας πανκ ροκ μπάντας με το όνομα “The Nasty Bits”. «Η μουσική των Stones θα παίξει στη σειρά, αλλά όχι σε περισσότερη συχνότητα από κάθε άλλη μουσική εκείνης της περιόδου. Ο γιος του Mick είναι κάποιος που παίζει ήδη στις σειρές μας. Ο James παίζει ένα νέο μουσικό που δεν μοιάζει καθόλου με τον πατέρα του. Αλλά η μπάντα δε σχετίζεται με τους Rolling Stones. Πολύ διαφορετική περίοδος. Πολύ διαφορετική τροχιά», δήλωσε σχετικά με τη σειρά ο πρόεδρος του HBO, Michael Lombardo.


Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται Scorsese με Jagger, αφού το 2006, εργάστηκαν μαζί για το ντοκιμαντέρ σχετικά με το συγκρότημα, με τίτλο, “Shine a Light”.