Μα τι λέτε τώρα; Η νέα θεωρία για την τύχη του Jon Snow είναι πέρα από κάθε φαντασία

Γωγώ Φούντα
Μα τι λέτε τώρα; Η νέα θεωρία για την τύχη του Jon Snow είναι πέρα από κάθε φαντασία

Να γιατί λατρεύουμε το GoT

Και ενώ εμείς οι ορκισμένοι φανς του Game Of Thrones, περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα την 6η σεζόν-όχι τίποτα άλλο αλλά για να μας λυθεί και η απορία για το αν ζει τελικά ο Jon Snow-παρά το γεγονός ότι τον είδαμε να αμορραγεί και... ξεκάθαρα να πεθαίνει στην τελευταία σκηνή του κύκλου,-όλο και νέες θεωρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και μας προετοιμάζουν για τα νέα επεισόδια, τα οποία σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, θα κάνουν... βουτιά στο σκοτεινό παρελθόν των ηρώων!

Μετά τη θεωρία, ότι ο Jon δεν πεθαίνει και ότι λογικά επιστρέφει ως White Walker, καθότι όλοι είδαν το ψυχρό γαλάζιο στο βλέμμα του την ώρα που κειτόταν νεκρός στο χιόνι, μια άλλη θεωρία σχετικά με τον αγαπημένο ήρωα έρχεται να ταράξει τα νερά και να του... δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα.

Kit-Harington-Talks-About-Jon-Snow-Dying-Game-Thrones 2923c

Ο Jon Snow λοιπόν, δεν είναι γιος του Ned Stark αλλά της αδερφής του Lyanna η οποία ως γνωστόν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τη θεωρία, η Lyanna, την ώρα που πέθαινε στο Tower of Joy (όχι δε θα σας ξέφυγε κάτι, θα κάνει την πρεμιέρα του στην επερχόμενη σεζόν και είναι το μέρος όπου η Lyanna πέθανε), έβαλε τον αδερφό της να της υποσχεθεί ότι θα πάρει το παιδί της και θα το μεγαλώσει σαν δικό του! Το ακόμα πιο συγκλονιστικό-κρατηθείτε-είναι ότι ο πατέρας του παιδιού, είναι ο Rhaegar Targaryen (!!!), και αν αυτό δε σας αποτελείωσε, έχουμε και ένα ακόμα: Υπήρχαν τελικά 2 μωρά!

sean bean stars as lord eddard ned stark in i game 4eae500ad9 fa432

Ναι, ο Jon έχει μία δίδυμη αδερφή, η οποία δόθηκε από την μητέρα της σε κάποιον άλλο έμπιστό της στο παλάτι-Howland Reed-προκειμένου να την μεγαλώσει με ασφάλεια. Και αν νομίζατε ότι οι εκπλήξεις σταματούν εδώ, κάνετε τεράστιο λάθος, διότι την υποτιθέμενη αδερφή του Jon την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα.

Η Meera λοιπόν, η οποία είναι η «σύντροφος» και συνοδός του Bran Stark και έχει αδερφό τον Jojen, το αγόρι που έβλεπε οράματα και τελικά πέθανε, όλως τυχαίως είναι κόρη του Howland Reed, δεν μοιάζει καθόλου με τον πραγματικό της αδερφό ενώ είναι σχεδόν ίδια-μέχρι και την μπούκλα πέτυχαν-με τον Jon! ΤΑΤΑ...

got-game-of-thrones-34733404-3550-2362 1bce5

Με λίγα λόγια, Jon και Meera είναι διδυμάκια, είναι μισοί Targaryen και μισοί Stark, και όταν το συνειδητοποιήσουν, θα καταλάβουν ότι ο Iron Throne, τους ανήκει και μάλιστα δικαιωματικά. Εντάξει και στη θεία τους Daenerys Targaryen. Μετά από αυτό αναρωτιόμαστε: Πώς θα περάσουν οι μήνες μέχρι να έρθει ο Απρίλης;