Η κυριαρχία του Game Of Thrones απειλείται;H νέα σειρά που υπόσχεται να του κλέψει τη δόξα

Γωγώ Φούντα
Η κυριαρχία του Game Of Thrones απειλείται;H νέα σειρά που υπόσχεται να του κλέψει τη δόξα

Λέτε να αποκτήσουμε νέα λατρεία;

Όπως όλοι είδαμε, το Game Of Thrones κυριολεκτικά σάρωσε τα βραβεία Emmy την περασμένη Κυριακή, και δικαίως αν μας ρωτάτε, μιας και, αν δεν είναι η καλύτερη σειρά του κόσμου είναι σίγουρα η πιο θεαματική και ακριβή, οπότε τα αξίζει τα βραβεία της! Kαι πάνω που πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε κάτι πιο θεαματικό από αυτό, μαθαίνουμε ότι έρχεται κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό και ακριβό να το κοντράρει επί ίσοις όροις.

Που λέτε, το BBC ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας Troy-υποθέτουμε θυμάστε το Brad Pitt ως Αχιλλέα-μας πώς να τον ξεχάσετε άλλωστε- και σύμφωνα με πληροφορίες το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει περίπου 2 εκατομμύρια λίρες!!! Σύμφωνα με τους ιθύνοντες, η ιστορία βασίζεται σε αυτή της Τροίας-υποθέτουμε βέβαια ότι όλο και κάποια αλλαγή ή προσθήκη θα γίνει-και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το χειμώνα. Όπως μάλιστα υποστηρίζουν, το συγκεκριμένο project δε θα μοιάζει με οτιδήποτε άλλο που έχουμε δει μέχρι σήμερα, κάτι που έχει ανοίξει την όρεξη των απανταχού φανς των σειρών, και δη της περιπέτειας.

161112205800 0788 8a518

Λέτε όντως το GOT να πάθει πανωλεθρία και το απόλυτο must να γίνουν τα ελληνικά και όχι τα... βαλλυριανά; O χρόνος θα δείξει. Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε, αν και κάτι μας λέει ότι θα μας αρέσουν και τα δύο!

maxresdefault 86b4e