#WomenPower: Michelle Obama & Charlize Theron δίνουν συμβουλές στα νέα κορίτσια (+βίντεο)

#WomenPower: Michelle Obama & Charlize Theron δίνουν συμβουλές στα νέα κορίτσια (+βίντεο)

Οι δύο δυναμικές γυναίκες μιλούν για τη μόρφωση, για το τι είναι σέξι σε μια γυναίκα, αλλά και για τους άνδρες!

Michelle Obama και Charlize Theron ήταν τα κεντρικά πρόσωπα σε μια εκδήλωση που έγινε στη Νέα Υόρκη με θέμα «Η δύναμη των Μορφωμένων Νέων Γυναικών», που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού για την εκπαίδευση των γυναικών σε όλο τον πλανήτη. Έτσι, οι δύο διάσημες κυρίες, αποφάσισαν να δώσουν τις δικές τους συμβουλές στο κοινό, με ένα πολύ ξεχωριστό και θερμό τρόπο.

Αρχικά, οι δυο τους συμφώνησαν στο εξής: Αν είσαι έξυπνη κι έχεις μόρφωση, μπορείς να κάνεις τα πάντα - ακόμη και να ελκύεις τα αγόρια, αν αυτό είναι που θέλεις. "Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια έξυπνη γυναίκα. Μας έχουν επιβάλλει να ζούμε σε ένα συγκεκριμένο καλούπι, ειδικά εμείς οι γυναίκες και είναι η στιγμή να το σπάσουμε και εξαρτάται από εμάς αυτό να γίνει πραγματικότητα. Σταματήστε να περιμένετε τους άνδρες να το κάνουν αυτό, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δείτε τους εαυτούς σας και πείτε είμαι σέξι, είμαι ελκυστική, είμαι έξυπνη, είμαι νοήμων, είμαι δυναμική, έχω μια φωνή, δείχνω χαριτωμένη με αυτό το τζιν. Ναι, δεν έχω μακριά μαλλιά, έχω κοντά μαλλιά, όμως παραμένω κορίτσι και είμαι καυτή", ήταν κάποιες από τις συμβουλές που έδωσε στο γυναικείο κοινό, σύμφωνα με το People, η Charlize Theron.

Τη σκυτάλη πήρε η Michelle Obama, που μίλησε στα κορίτσια για το πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση και η μόρφωσή τους: "Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό, δεν θες να είσαι με ένα αγόρι που είναι τόσο χαζό ώστε να μην αναγνωρίζει πως είσαι μια έξυπνη νεαρή κοπέλα και θέλω να ενθαρρύνω όλες από εμάς, τις νεαρές κοπέλες, τις πιο μεγάλες γυναίκες, εμείς πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη, δε θα είσαι επιτυχημένη με ανθρώπους που σε τραβούν προς τα κάτω", ενώ συνέχισε: "Δεν υπάρχει κάνένα αγόρι σε αυτή την ηλικία που είναι τόσο όμορφο ή τόσο ενδιαφέρον για να σε σταματήσει από το να μορφωθείς. Αν ανησυχούσα για το σε ποιον άρεσα και ποιος με θεωρούσε χαριτωμένη όταν ήμουν στην ηλικία σας, δε θα ήμουν τώρα παντρεμένη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών".

spl1139112 004 37d4a

Michelle, σου βγάζουμε το καπέλο.