Spoiler Alert! Η Arya αποκαλύπτει ποια είναι η τύχη του Jon Snow!

Spoiler Alert! Η Arya αποκαλύπτει ποια είναι η τύχη του Jon Snow!

Ζει ή δεν ζει τελικά ο αγαπημένος χαρακτήρας του Game of Thrones;

 

Ο έκτος κύκλος της σειράς Game of Thrones αναμένεται με αγωνία και οι φανς της δημοφιλούς σειράς έχουν μείνει ακόμα με την απορία αν τελικά ο Jon Snow ζει ή όχι. Γιατί, μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο να μείναμε με την εντύπωση πως ο αγαπημένος χαρακτήρας πεθαίνει, όμως, η παρουσία του Kit Harington, που τον ενδαρκώνει,στα γυρίσματα της σειράς, γέμισε με απορίες, αλλά και ελπίδες πως τελικά θα τον δούμε και στον επόμενο κύκλο.

images 0061a


Το μείζον αυτό ερώτημα, που τόσο έχει ταλαιπωρήσει τους φανατικούς της σειράς, έρχεται να απαντήσει η ηθοποιός Maisie Williams, ή αλλιώς, η Arya Stark της σειράς. Η 18χρονη ηθοποιός έσπευσε να μας δώσει τις πρώτες πληροφορίες και να εξανεμίσει κάθε ελπίδα μας πως τελικά ο Jon Snow είναι ζωντανός.

jon-snow fad4b


«Είναι νεκρός. Το υπόσχομαι. Λυπάμαι πολύ αλλά είναι η αλήθεια. Νομίζω πως αρνείσαι πάντα το γεγονός ότι ένας αγαπημένος και βασικός χαρακτήρας πεθαίνει, όμως είναι λογικό σε μια τόσο μεγάλη ιστορία», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και μας επέστρεψε και πάλι στην πραγματικότητα. Ωστόσο, μια μικρή ελπίδα παραμένει μέσα μας μέχρι και τη μεγάλη πρεμιέρα του έκτου κύκλου!

Διαβάστε ακόμη:

Συγκινητικό: Η στιγμή που ένας άνδρας μαθαίνει πως η γυναίκα του είναι έγκυος! (βίντεο)

Σπαρακτικό! Προτού πεθάνει αποχαιρέτησε τους γονείς του με το πιο συγκινητικό μήνυμα!