«Έχει τόσο sex επειδή η πλοκή του είναι ανούσια»: Ποιος τολμά & κράζει το Game Of Thrones;

Γωγώ Φούντα
«Έχει τόσο sex επειδή η πλοκή του είναι ανούσια»: Ποιος τολμά & κράζει το Game Of Thrones;

Να τελικά που η διάσημη σειρά έχει και... haters

Το Game Of Thrones είναι ίσως η πιο πετυχημένη σειρά παγκοσμίως με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία κάθε φορά τα νέα επεισόδια, τα οποία γίνονται πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, για πολλές μέρες. Ε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκουμε κι εμείς που μετράμε αντίστροφα τους μήνες για να έρθουν και πάλι οι αγαπημένοι μας ήρωες στις μικρές μας οθόνες.

Και τώρα, έρχεται ο συγγραφέας μιας άλλης τεράστιας επιτυχίας και κράζει το αγαπημένο μας GOT κάνοντάς μας αυτομάτως εχθρούς του: «Έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες και τόσο πολλές ιστορίες, που χάνεσαι κάποια στιγμή. Οπότε βάζουν γυμνές γυναίκες, για να καλύπτουν το ότι η πλοκή είναι εντελώς ηλίθια», λέει ο Bernard Cornwell ο οποίος είναι ο δημιουργός των βιβλίων Saxon τα οποία μεταφέρθηκαν στην τηλεόραση από το BBC με τον τίτλο The Last Kingdom.

00C78DEF1000044C-0-image-a-14 1444725966646 9d2ec

Η σειρά, έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Game Of Thrones όσον αφορά στο κομμάτι της περιπέτειας και του πολέμου, ενώ όπως ο ίδιος ο 71χρονος συγγραφέας υποστηρίζει, το γυμνό και το sex απουσιάζουν, γιατί δε θέλει ο τηλεθεατής να αποσπάται από την πλοκή.

Εντάξει δεν ξέρουμε, αλλά ξεστομίζετε βαριές κουβέντες κύριε Cornwell μου.