Είναι επίσημο! Ο Harry Potter επιστρέφει ξανά με νέο sequel!

Είναι επίσημο! Ο Harry Potter επιστρέφει ξανά με νέο sequel!

 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, όμως… απογοητευτήκαμε κάπως!

 

Η στιγμή που περίμεναν αμέτρητοι φανς του Harry Potter, εδώ και καιρό, φαίνεται να έφτασε. Παρότι η συγγραφέας του, J.K. Rowling , διέψευδε κατηγορηματικά, όλα αυτά τα χρόνια, το ενδεχόμενο συνέχειας της ιστορίας του διάσημου μάγου, με ένα όγδοο επεισόδιο, τελικά αυτό φαίνεται να παίρνει «σάρκα και οστά» και ο Harry Potter να επιστρέφει ξανά στο κοινό του.

1445627216 harry-potter-trio-467 485af


Όμως, προς απογοήτευση όλων, δεν επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες ούτε θα κυκλοφορήσει νέο βιβλίο με τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά το όγδοο αυτό επεισόδιο θα ανέβει στο σανίδι. Το έργο αναμένεται να προβληθεί σε θέατρο του Λονδίνου, τον Ιούνιο του 2016, με τίτλο «Ο Harry Potter και το Καταραμένο Παιδί», οπότε όσοι φανατικοί... φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας.

Harry-Potter-Cursed-Child-poster-102315 01a8c


Η ιστορία εξελίσσεται 19 χρόνια αργότερα, όπου ο Harry Potter είναι πλέον διορισμένος στο Υπουργείο Μαγείας, και όντας παντρεμένος με την Ginny, έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Και όπως καταλαβαίνετε, πρωταγωνιστής της ιστορίας θα είναι ο μεγαλύτερος γιος του διάσημου μάγου, Albus, γύρω από τον οποίο θα εκτυλίσσεται η βασική πλοκή. Να είναι άραγε ο Daniel Radcliffe που θα ενσαρκώσει και στο θεατρικό σανίδι το ρόλο με τον οποίο είναι πλέον ταυτισμένος; Λίγη υπομονή και θα μάθουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Ένας φωτογράφος αφαίρεσε τα smartphones από αυτές τις φωτογραφίες και μας προβλημάτισε

Η νέα εφαρμογή που λανσάρει το Instagram αλλάζει τον τρόπο που δημοσιεύουμε τις photos μας