Το Bitch Party και η Στέλλα Καραμπακάκη πρόκειται να γίνουν το νέο μας... κόλλημα

Ερμιόνη Σαρρή
Το Bitch Party και η Στέλλα Καραμπακάκη πρόκειται να γίνουν το νέο μας... κόλλημα

Τα βιντεάκια της θα σου χαρίσουν άφθονες δόσεις γέλιου

Η Στέλλα Καραμπακάκη είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης που προβλέπεται να δώσει μία δόση γέλιου αυτό το χειμώνα. Εκτός από τη δημιουργία κειμένων/σεναρίων για το Comedy Lab, έχει εκδώσει πέντε βιβλία, ενώ είναι υπεύθυνη εκδόσεων σε έναν νέο εκδοτικό οίκο, τη Phonographic Society Books, τον οποίον και δημιούργησε η ίδια παρέα με καλλιτέχνες αλλά και ανθρώπους που έχουν εργαστεί χρόνια στον χώρο του βιβλίου όπως και η ίδια. Από αυτόν τον μήνα ξεκινά η συνεργασία της με γνωστούς καλλιτέχνες (Κατερίνα Τσάβαλου, Σέξπυρ, Koza Mostra) για την κυκλοφορία μιας σειράς χιουμοριστικών ντουέτων, στα οποία τραγουδά και υπογράφει τους στίχους.

Εμείς μιλήσαμε μαζί της και τη γνωρίσαμε κάπως καλύτερα. Ομολογούμε πως περάσαμε πολλά λεπτά της ώρα βλέποντας τα βιντεάκια της και πραγματικά δε σταματήσαμε να γελάμε.

-Αν σου ζητούσα να περιγράψεις τον εαυτό σου με 4 λέξεις, ποιες θα ήταν αυτές;

Δημιουργική, ευρηματική, καυστική και κάπως απαισιόδοξη. Αυτές νομίζω είναι οι πιο κατάλληλες, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον! Είναι δύσκολο να περιγράψεις κάποιον με 4 λέξεις, ειδικά τον εαυτό σου! χεχε

- Ποια είναι η καθημερινότητά σου;

Η καθημερινότητα μου τους τελευταίους μήνες είναι πάνω κάτω η ίδια! Συνήθως ξεκινάω τη μέρα μου κάνοντας γυμναστική και μετά το ρίχνω στις διορθώσεις. Είμαι υπεύθυνη εκδόσεων σε έναν νέο εκδοτικό οίκο τη Phonographic Society Books, περνάω λοιπόν ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας μου κάνοντας την επιμέλεια των υπό έκδοση βιβλίων μας και αξιολογώντας τις προτάσεις που μας έρχονται για καινούργια βιβλία. Στο ενδιάμεσο προσπαθώ να παρακολουθώ τα social media, να απαντάω σε email κλπ κλπ γιατί με ενδιαφέρει πολύ και το feedback για ό,τι κάνω αλλά και οι επαφές για νέες συνεργασίες.

Έχω επίσης να κάνω την προετοιμασία για τα κείμενα του Bitch Party, τα γυρίσματα, αλλά και τις ηχογραφήσεις για τη σειρά χιουμοριστικών τραγουδιών που ετοιμάζουμε.

Συνήθως τα σαββατοκύριακα κάνω τα ίδια περίπου.

STELLA KARAMPAKAKI BITCH PARTY 891fb

-Πώς επιλέχθηκε ο τίτλος Bitch party για τη νέα σου εκπομπή και τι πρόκειται να δούμε;

Το Bitch Party το διαλέξαμε γιατί παραπέμπει εκτός των άλλων και στη λέξη beach (παραλία). Θέλαμε να δείξουμε ουσιαστικά ότι θα είναι ένα μικρό πάρτυ...κακίας για όλα αυτά που μας ενοχλούνε. Από θέματα πιάνει νομίζω τα πάντα, και επικαιρότητα σατιρίσαμε το καλοκαίρι με το δημοψήφισμα και τα capital controls, και σχέσεις, και πιο γενικά θέματα όπως χειμώνας, διακοπές κλπ έχουμε πιάσει. Προσπαθούμε να το εξελίσσουμε ανάλογα με το feedback που παίρνουμε. Ο Θάνος Λυμπερόπουλος κάνει τη σκηνοθεσία και είναι υπεύθυνος για όλα τα γραφικά κλπ που κάνουν ακόμα πιο έντονο το κωμικό στοιχείο, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς εγώ δεν κάνω τόσο χιούμορ, όσο σάτιρα, οπότε ήταν μια πρόκληση για μένα να προσαρμοστώ σε κάτι λίγο πιο απλό και κωμικό.

-Θα τη χαρακτήριζες ως τη γυναικεία εκδοχή-απάντηση- του Μπραφ;

Χμ, όχι. Πιθανόν να μοιάζει λίγο σε κάποια σημεία του, ίσως και λόγω του Θάνου που γενικά αγαπά το Μπραφ, αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα πως είναι η γυναικεία εκδοχή του. Είναι κάτι διαφορετικό που θέλει σίγουρα όμως να πιάσει και γυναικείο κοινό!

-Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε στο Bitch Party;

Οι καλλιτέχνες δεν θα είναι ουσιαστικά στο Bitch Party αλλά σε μια σειρά χιουμοριστικών τραγουδιών που ξεκινήσαμε με αφορμή το Bitch Party και την περσόνα μου εκεί, και πάλι σε συνεργασία με το Comedy Lab και τον Θάνο Λυμπερόπουλο. Τα τραγούδια έχουν χιουμοριστικό στίχο, τον οποίο και έχω τη χαρά να υπογράφω, και είναι ντουέτα που θα τραγουδάω με γνωστούς καλλιτέχνες. Το πρώτο κομμάτι έχει μόλις κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Κατερίνα Τσάβαλου, με τον τίτλο «Πρίγκιπας Βάτραχος». Το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει θα είναι σε συνεργασία με τον Σέξπυρ. Έχουμε άλλες δυο συνεργασίες έκπληξη στα σκαριά που ετοιμάζονται τώρα και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας! Είναι σίγουρα ένα πρότζεκτ που μας αρέσει πολύ και αν πάει καλά θέλουμε να το συνεχίσουμε.

{youtube}-TFxGoqPqdU{/youtube}

-Με ποιον θα ήθελες να κάνεις ντουέτο, αλλά διστάζεις να του το προτείνεις;

Ήθελα πολύ όλες τις συνεργασίες που έχουμε κλείσει ως τώρα. Και οι τέσσερις δηλαδή με κάνουν πάρα πολύ χαρούμενη και ήταν μια...απόφαση για μένα να κάνω το βήμα να επικοινωνήσω και να τις προτείνω. Από εκεί και πέρα σίγουρα θέλω να συνεργαστώ με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες και θα τους το προτείνω όταν έρθει η ώρα!

Ευχαριστούμε πολύ τη Στέλλα Καραμπακάκη για την υπέροχη συνέντευξη που μας έδωσε.