52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας

52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας

Η ΑΒ συνεχίζει για 2η χρονιά τη δράση της και αυτή τη φορά αφοσιώνεται στα παιδιά

Το πρόγραμμα της ΑΒ Βασιλόπουλος με τον τίτλο «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» κάθε χρόνιο εστιάζει σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα με στόχο να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Κατά την πρώτη χρονιά του προγράμματος (Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2014) βοηθηθήκαν περισσότεροι από 30.000 συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης!

Συγκεκριμένα, η ΑΒ ενίσχυσε 52 φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη με περισσότερα από 350.000€ και 2.300 σακούλες με τρόφιμα και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης.

Από την 1η Οκτωβρίου (2014), όμως το μεγάλο της πρόγραμμα ξεκίνησε το δεύτερο του χρόνο εστιάζοντας, αυτή τη φορά, στα παιδιά!

Αυτή την χρονιά, με το σύνθημα «Είμαστε γονείς 1000άδων παιδιών!», η εταιρεία θα αφοσιωθεί στη στήριξη χιλιάδων παιδιών σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis η ΑΒ για ένα ολόκληρο χρόνο θα καλύψει οικονομικά τα γεύματα παιδιών που φοιτούν σε 52 σχολεία και νηπιαγωγεία της χώρας.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε», η ΑΒ στηρίζει 52 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά, προσφέροντας τους:

1. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει στα πλαίσια του προγράμματος

2. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν στα καταστήματα της εταιρείας

3. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των κουπονιών αλληλεγγύης που διατίθενται σε 25 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ σε όλη την Ελλάδα

4. Τρόφιμα και άλλα ειδή πρώτης ανάγκης από τη συμμετοχή των προμηθευτών της στο πρόγραμμα

Queen 2 fbe86

Οι «52 Εβδομάδες» συνεχίζονται προκειμένου η μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης της ΑΒ, των συνεργατών, αλλά και των πελατών της να αγκαλιάσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.