7 πράγματα με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς ΜΟΝΟ αν λατρεύεις τον ύπνο

7 πράγματα με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς ΜΟΝΟ αν λατρεύεις τον ύπνο

Τυλίξου σαν burrito με το πάπλωμα και ξεκίνα να διαβάζεις αυτό το άρθρο

Υπάρχουν αυτοί που περιμένουν να έρθουν οι γιορτές για να φάνε, να βγουν, να πιουν και να ξεδώσουν. Υπάρχουν όμως και αυτοί(βλέπε συντάκτρια αυτού του άρθρου) που περιμένουν να έρθουν οι γιορτές για να κοιμηθούν όσο δεν έχουν κοιμηθεί όλο το 2015. Να κοιμηθούν το μεσημέρι, το απόγευμα, μετά το φαγητό και γενικά, να ξεκουραστούν πάρα-πάρα πολύ.

Αν λοιπόν σε αυτά που μόλις σου περιέγραψα, βλέπεις τον εαυτό σου, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς και με όλα όσα θα σου περιγράψω παρακάτω:

1. Είσαι από τους ανθρώπους που για να ξυπνήσουν πρέπει να πατήσουν(τουλάχιστον) πέντε φορές αναβολή στο ξυπνητήρι. Και θέλουν τουλάχιστον πέντε ακόμη λεπτά αφού αποφασίσουν πως θα σηκωθούν, για να χουζουρέψουν ξαπλωμένοι.

2. Έίσαι ερωτευμένος/-η με το κρεβάτι σου και το λατρεύεις σα να ήταν άνθρωπος.

3. Το πρωινό ξύπνημα είναι Ο,ΤΙ χειρότερο για σένα. Αναρωτιέσαι πώς αντέχουν αυτοί που πριν τη δουλειά πηγαίνουν και γυμναστήριο/yoga/pilates ή κάνουν οτιδήποτε άλλο πέρα από το να πιουν καφέ.

4. Οι λέξεις Σάββατο και Κυριακή είναι συνώνυμες με τη γλυκιά αίσθηση του αφράτου μαξιλαριού.

5. Όταν προγραμματίζεις το ξυπνητήρι σου για το επόμενο πρωί και συνειδητοποιείς ότι θα κοιμηθείς λιγότερες από 7 ώρες, ξέρεις πως η αυριανή μέρα δεν θα πάει καλά.

6. Όποιος σε ξυπνήσει πριν από την ώρα που είσαι αναγκασμένος να ξυπνήσεις, είναι καταδικασμένος. Και όταν λέμε καταδικασμένος, εννοούμε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ.

7. Και τέλος, αν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις μια ευχή, αυτή θα ήταν η μέρα να είχε περισσότερες ώρες. Μια μέρα με περισσότερες ώρες, όχι για να κάνεις αυτά που δεν προλαβαίνεις μέσα στο 24ωρο, αλλά για να κοιμηθείς.

giphy 1a754