The Notebook: Η μεγάλη αποκάλυψη του Nicholas Sparks για τον πρωταγωνιστή της ταινίας!

The Notebook: Η μεγάλη αποκάλυψη του Nicholas Sparks για τον πρωταγωνιστή της ταινίας!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη

"Το Ημερολόγιο" ανήκει πλέον στις κλασικές ρομαντικές ταινίες και ήταν το φιλμ μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τι εστί Ryan Gosling. Ο Noah και η Allie ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που είδαμε ποτέ και η χημεία μεταξύ τους θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσους έχουν δει την ταινία.


Πώς θα ήταν όμως ο ρόλος του γοητευτικού Noah, εάν δεν τον υποδυόταν ο Ryan;

Ο Nicholas Sparks, σε συνέντευξή του στο IMDb, ανέφερε πως εκτός από τον Gosling, ελάχιστοι ηθοποιοί είχαν ενδιαφερθεί για το ρόλο, καθώς έβρισκαν την ιστορία... αδιάφορη!


"Το αστείο ήταν πως κανείς δεν ήθελε να παίξει το Noah. Ήταν πραγματικά δύσκολο να βρω έναν ηθοποιό να θέλει να παίξει αυτό το ρόλο. Ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί πολλοί ηθοποιοί έλεγαν 'Λοιπόν, ποια είναι η ιδιαιτερότητα του Noah; Είναι ένας τύπος που ερωτεύεται και μετά δεν κάνει τίποτα και περιμένει εκείνη να εμφανιστεί και μετά παραμένει εκεί και είναι ακόμα ερωτευμένος και στο τέλος της ταινίας είναι ακόμη ερωτευμένος. Πού είναι η ανατροπή;'. Και μετά ήρθε ο Ryan Gosling και πραγματικά έφερε αυτή την ιστορία στη ζωή".

tumblr lzpoviSHnD1rpq0uwo1 500 e700e

Και μας χάρισε μια από τις πιο ρομαντικές ερμηνείες που έχουμε δει στον κινηματογράφο, θα προσθέσουμε εμείς.