#Summer_Ιs_Ηere: 3 μαγευτικές παραλίες σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Ερμιόνη Σαρρή
#Summer_Ιs_Ηere: 3 μαγευτικές παραλίες σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Το βίντεο αυτό έγινε viral.

Ξέρεις οι Αθηναίοι φίλοι μου κάθε χειμώνα με βάζουν στον τοίχο και προσπαθούν να με πείσουν να μετακομίσω στο κέντρο της Αθήνας. Όχι, εγώ το σπίτι μου δίπλα στη θάλασσα δεν το αλλάζω όσο και αν με πιέζουν. Το καλοκαίρι κάνω 5 λεπτά για να φτάσω στην παραλία και το χειμώνα απολαμβάνω την άγρια ομορφιά της και απλά ‘’ταξιδεύω’’.

Όταν είδα, λοιπόν, το βίντεο αυτό αισθάνθηκα ακόμα πιο περήφανη για την περιοχή μου. Οκ, δε μένω εκεί ακριβώς (το θέλω το 20λεπτάκι μου για να φτάσω) αλλά με αυτές τις 3 παραλίες είμαι απόλυτα δεμένη. Βρίσκονται σε απόσταση περίπου 1 ώρας από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Μαραθώνα και πρέπει να τις επισκεφτείς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

sesi paralies 9ed0d

1) Η παραλία Λιμανάκι. Αν την επισκεφτείς θα σου θυμίσει κάτι από Ζάκυνθο αλλά θα βρίσκεσαι μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι σου.

2) Η παραλία Μεγάλο Σέσι: Αν είσαι ρομαντική, αφού απολαύσεις το μπάνιο σου στην παραλία, περπάτησε μέχρι το μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται εκεί κοντά.

3) Η Παραλία Μικρό Σέσι : Θα σκέφτεσαι πως είσαι κάπου στις Σποράδες, αλλά όχι. Το μπλε φτιάχνει το απόλυτο τοπίο με το πράσινο και όποιος την επισκέπτεται δύσκολα την ξεχνά.

{youtube}3CcLhYwApA8{/youtube}

Διάβασε ακόμα:

#SummerInGreece: 6 ελληνικές παραλίες μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης