Παγκόσμια διάκριση για την πιο ωραία κατοικία στην Τήνο

Ερμιόνη Σαρρή
Παγκόσμια διάκριση για την πιο ωραία κατοικία στην Τήνο

Αν δεν είναι αυτό το πιο ονειρικό σπίτι σε νησί τότε ποιο είναι;

Η Τήνος μου, το νησάκι μου. Στο έχω γράψει πολλές φορές πως μία φορά αν έρθεις σε αυτό το νησί, θα το λατρέψεις. Σου παρέχει τα πάντα, από κάθε του πλευρά μπορείς να χαζέψεις το απέραντο γαλάζιο και όσοι το έχουν επισκεφτεί δηλώνου Τηνό-holics.

Τα τελευταία χρόνια έχει «ανέβει» πολύ και οι λάτρεις του surf το τιμούν δεόντως. Τι γίνεται όμως με την πιο viral κατοικία; Οι πρώτες της φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της Lifo και από τότε όλοι μιλούν για αυτοί. Ναι, όποιος έχει πάει στην Τήνο από τότε, ψάχνεις απεγνωσμένα το μαγικό αυτό μέρος που έχει κατασκευάσει το αρχιτεκτονικό γραφείο Kois Associated Architects. Και να που το περιοδικό «The Plan» της έδωσε το βραβείο για την κατηγορία Future Villas στην έκθεση Έκθεσης Αρχιτεκτονικής - La Biennale της Βενετίας.

pisina stin tino diakrisi b8fa1

Το συγκεκριμένο περιοδικό είναι γνωστό παγκοσμίως και όλοι οι αρχιτέκτονες γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι κάθε του σελίδα. Σκέψου, λοιπόν, πόσο τιμητικό ήταν για την ελληνική αυτή αρχιτεκτονική ομάδα το βραβείο αυτό.

pisina stin tino diakrisi 4 c5f22

Η πισίνα της βίλας αυτής στην Τήνο είναι το όνειρο του καθενός μας. Η αρχιτεκτονική της «ξεπερνά» ακόμα και τις πιο dedign-άτες βίλες της Μυκόνου, της Πάτμου ή και της Σαντορίνης.

pisina stin tino diakrisi 3 058b4

πηγή φωτογραφιών: Kois Associated Architects

Διακοπές στην Τήνο: 9 + 2 πράγματα που πρέπει να κάνεις κατά τη διαμονή σου στο νησί

Η Μύκονος από μία άλλη ματιά, όχι αυτή του clubbing και του αχαλίνωτου ξενυχτιού