Αυτή η έγκυος έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους μιλούσαν επικριτικά για το σώμα της

Αυτή η έγκυος έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους μιλούσαν επικριτικά για το σώμα της

Τι θεωρείται «νορμάλ» όταν μιλάμε για εγκυμοσύνη;

Αν νομίζατε πως ο ρατσισμός των ανθρώπων σταματά όταν μιλάμε για γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα, τότε, δυστυχώς, κάνετε λάθος.

Παρ' όλο που η εγκυμοσύνη θεωρείται η ομορφότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, για την αθλήτρια, Brittany Aäe, η περίοδος αυτή ήταν γεμάτη από επικριτικά σχόλια.

Πριν από λίγο καιρό, εκείνη αποφάσισε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία του plus-size μοντέλου, Tess Holliday, δίπλα δίπλα με μια δική της.

Η Tess δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τη δική της selfie, με πολλούς χρήστες του Instagram να λένε πως είναι υπερβαρη, ενώ όσον αφορά την Brittany, σχολίαζαν πως ειναι αφύσικο να είναι μια έγκυος τόσο αδύνατη.

13298124 137070106700990 25089636 n 6eb15

"Αυτή είναι η υπέροχη @tessholiday στα αριστερά και εγώ με κοιλιακούς στα δεξιά. Είναι ένα χυμώδες μοντέλο κι εγώ είμαι μια νευρώδης αθλήτρια του βουνού. Και οι δύο ντρεπόμαστε για το σώμα μας - εκείνη για τις καμπύλες της κι εγώ επειδή θεωρούμαι υπερβολικά αδύνατη. Και οι δύο μας έχουμε ή είχαμε υγιεις εγκυμοσύνες, όπως επιβεβαίωσαν οι γιατροί μας. Και οι δύο κάνουμε δυναμικές επιλογές για την προσωπική μας υγεία. Γιατί η κοινωνία κριτικάρει τις γυναίκες των οποίων τα σώματα δε συμφωνούν με στενές αντιλήψεις ή ψεύτικες κανονικότητες;", έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία της, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε μερικές ακόμη σκέψεις της με τους ακολούθους της. "Θα συνεχίσω να ζω χωρίς να απολογούμαι, να ζω με αυτό το κορμί, να αποδεικνύω πως όλοι αυτοί που με κατακρίνουν κάνω λάθος και να γελάω με την άγνοιά τους", είπε και με αυτόν τον τρόπο σίγουρα έδωσε την καλύτερη απάντηση.