Ηλίας Κασιδιάρης : Σαν σταρ...

Ηλίας Κασιδιάρης : Σαν σταρ...

Είναι το πρόσωπο των ήμερων, με διεθνή ακτινοβολία μάλιστα; Ακόμη και σήμερα το πρωί το Sky News, του'χε αφιέρωμα! Ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως ενημέρωσε η οικογένεια του, είναι ένα παιδί με λογοτεχνικές ανησυχίες, συγγραφέας, που χορεύει από ζεϊμπέκικο μέχρι αργεντινίκο τάνγκο. Το παιδί με τα αργεντίνικα τάνγκο, εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφος, ειδοποίησε πως θα κάνει μηνύσεις σε όλους –εκτός απ τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους - προς το παρών πάντα - αφού τους συντόνισε για να ξεκινήσουν, να ετοιμαστούν.

Έχοντας πλήρες star quality εμφανίστηκε εν τω μέσω δέκα καλογυμνασμένων κυρίων. Όταν χτυπάς συνομιλητές και γυναίκες, αποφεύγεις το αυτόφωρο γιατί κρύβεσαι και μόλις αυτό περάσει εμφανίζεσαι εν τω μέσω προστασίας τι είσαι; Σταρ φυσικά! Προς Θεού μη διαλέξετε άλλον χαρακτηρισμό για τον ανήσυχο νέο. Μετά πήγε σε μια συγκέντρωση του κόμματος του, που τον αποθέωσαν φυσικά. Για την γενναιότητα; Την δεινότητα των επιχειρημάτων; Το διαυγές πνεύμα; Διότι τους χόρεψε αργεντίνικο τάνγκο; Όχι! Διότι είναι αυτός, πολύ απλά! Ένας σταρ!

Και είναι σταρ και η χώρα μας –παρακαλώ και εδώ δε θα δεχτώ άλλον χαρακτηρισμό! Πού αλλού θα χεις δει να χτυπάμε γυναίκες πολιτικούς, θα χεις βγάλει ένταλμα για κάποιον, δεν θα τον βρίσκει η αστυνομία σου, λες και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εφάμιλλο των αμερικανικών ταινιών (ειρωνεύομαι φυσικά) και μετά από δυο μέρες ο άνθρωπος αυτός θα εμφανίζεται και ανενόχλητος θα συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα, αν όχι σε ένα κράτος – σταρ, απρόβλεπτο, άνομο, παράλογο και απελπισμένο;