Βρήκε την χαμένη βέρα της μετά από τέσσερα χρόνια!

Βρήκε την χαμένη βέρα της μετά από τέσσερα χρόνια!

Τελικά, γίνονται θαύματα!

Όταν έχασε την βέρα της, πριν από τέσσερα χρόνια, η Necia Rasmussen ήλπιζε ότι θα την ξαναέβρισκε. Πέρασαν αρκετοί μήνες πριν πάρει απόφαση ότι η βέρα χάθηκε οριστικά και την αντικαταστήσει με μία νέα. Ποτέ, όμως, δεν σταμάτησε να της λείπει το δαχτυλίδι που της έδωσε ο σύζυγός της.

Όταν, στις αρχές της εβδομάδας, την ειδοποίησαν ότι η βέρα της από πλατίνα είχε βρεθεί στις όχθες μίας λίμνης του Άινταχο των Η.Π.Α., η γυναίκα δεν μπορούσε να συγκρατήσει την χαρά της. Η 34χρονη δήλωσε στο Associated Press ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει όταν κράτησε το πολυπόθητο δαχτυλίδι στα χέρια της, μετά από τόσα χρόνια. «Ποιες ήταν οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο;» αναρωτήθηκε η ίδια. Όντως, πριν τέσσερα χρόνια, η Rasmussen βρέθηκε στη λίμνη Rigby της περιοχής και έβγαλε την βέρα της για να βάλει στα παιδιά της αντιηλιακό. Τοποθέτησε την βέρα πάνω σε μια καρέκλα και, όπως πιστεύει σήμερα, το δαχτυλίδι έπεσε από εκεί.

«Εννοείται ότι πιστεύω στα θαύματα», είπε. «Όλα αυτά τα χρόνια προσευχόμουν να βρεθεί η βέρα αλλά πίστευα ότι, ίσως, την βρήκε κάποιος που την χρειαζόταν περισσότερο από εμένα».