Η κακόγουστη φάρσα της Συντέλειας που έκανε την Λιάνα Κανέλλη να καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες (video)

Η κακόγουστη φάρσα της Συντέλειας που έκανε την Λιάνα Κανέλλη να καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες (video)

Το σημερινό πρωινό του ΣΚΑΪ μόνο «ήρεμο» δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Σήμερα το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της, «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ», την Λιάνα Κανέλλη, ώστε να μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. Κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα η κ.Κανέλλη να αποχωρίσει από το πλατό και η κ.Τσαπανίδου να καταφύγει σε έκτακτο διάλειμμα για διαφημίσεις ώστε να λυθεί το θέμα.

Κατά τη διάρκεια του break, όμως, οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Συντέλεια», πήγαν να κάνουν μια, μάλλον κακόγουστη, φάρσα στη βουλευτή του ΚΚΕ, την ώρα που εκείνη έβγαινε από τη πόρτα του studio. Ένας από αυτούς, φορώντας μια ελληνική σημαία στους ώμους και γάντια του μποξ, κατευθύνθηκε προς τα πάνω της για να την «χτυπήσει» (στα ψέματα, βέβαια), αναπαριστώντας τη πολύ γνωστή πλέον σκηνή που είχαμε δει λίγους μήνες πριν στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη μεταξύ της ίδιας και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη -η οποία όμως μόνο «αστεία» δεν ήταν.

Η Λιάνα Κανέλλη αναστατώθηκε και θίχτηκε τόσο από τη φάρσα που αποφάσισε να φύγει από το στούντιο, όπως ειπώθηκε μετά το πέρας του τηλεοπτικού διαλείμματος. Η Πόπη Τσαπανίδου βγήκε έπειτα στον αέρα της εκπομπής ζητώντας συγγνώμη από τη βουλευτή και λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν.

Μετά από λίγο η κ.Κανέλλη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής, εμφανώς ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είπε μάλιστα στη δημοσιογράφο: «Αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχτεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά».

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια σε twitter και Facebook σχετικά με την φάρσα σε Κανέλλη


Φάρσα στην Λιάνα Κανέλλη