Τυφώνας Sandy: Τα ζωάκια που χάθηκαν συναντούν και πάλι τα αφεντικά τους

Γωγώ Φούντα
Τυφώνας Sandy: Τα ζωάκια που χάθηκαν συναντούν και πάλι τα αφεντικά τους

Η δύναμη της αγάπης και της αφοσίωσης σε όλο της το μεγαλείο!

O τυφώνας Sandy μπορεί πλέον να αποτελεί παρελθόν, άφησε στο πέρασμά του όμως αμέτρητες καταστροφές και πληγωμένους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων, πολλές συγκινητικές ιστορίες ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως ανθρώπων που ρίσκαραν για να σώσουν τις ζωές των αγαπημένων τους και όχι μόνο, αλλά και κατοικιδίων που χάθηκαν με τα αφεντικά τους και με τη βοήθεια φιλόζωων και απλών πολιτών βρίσκονται και πάλι στην αγκαλιά τους.

Ο Otis ένα γλυκό pit bull, συναντήθηκε και πάλι με το αφεντικό του, ένα νεαρό αγόρι, όταν τα σωστικά συνεργεία της Νέας Υόρκης εντόπισαν το φοβισμένο σκυλάκι στην είσοδο ετοιμόρροπου κτιρίου. Οι σκηνές συνάντησης των δύο αχώριστων φίλων ήταν άκρως συγκινητικές. Ένα άλλο συμπαθές τετράποδο που αποχωρίστηκε από την οικογενειά του, ήταν ο Kodi, ο οποίος φοβισμένος κατά τη διάρκεια του τυφώνα, πήδηξε ένα φράκτη με αποτέλεσμα να χάσει τα αφεντικά του. Το κουτάβι εντόπισαν μέρες μετά να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να το πάρουν περαστικοί υπό την προστασία τους, και τελικά να βρουν την οικογένειά του από το κολλάρο που φορούσε μέσω facebook.

Η οικογένεια Schramm έχασε κυριολεκτικά τα πάντα κατά τη διάρκεια του τυφώνα. Σπίτι, αμάξι και γενικότερα όλα της τα υπάρχοντα. Αυτό όμως που συνέτριψε κυριολεκτικά τα μέλη της, ήταν ο χαμός του αγαπημένου τους κουταβιού, Maggie. Για καλή τους τύχη, η φωτογράφος Αnn Lewis, βρήκε το σκυλάκι και έφτιαξε μια σελίδα στο facebook με φωτογραφίες του. Η οικογένεια τις είδε και μπόρεσε και πάλι να αγκαλιάσει την όμορφη σκυλίτσα.

Η Leann Rivera και τα επτά της παιδιά είδαν το διαμέρισμά τους να καταστρέφεται ολοσχερώς από τον τυφώνα. Αναγκάστηκαν λοιπόν να αφήσουν πίσω το σκύλο και τις τρεις γάτες τους προκειμένου να σωθούν. Για καλή τους τύχη, οι διασώστες περιέθαλψαν τα ζωάκια και τώρα είναι και πάλι στην αγκαλιά των αφεντικών τους. Τέλος, στην περίπτωση που ακολουθεί, ο ίδιος ο πρόεδρος της Ανθρωπιστικής Κοινότητας των ΗΠΑ Wayne Pacelle, έβαλε το χεράκι του, προκειμένου ζευγάρι να βρει και πάλι τη γάτα του την οποία και έχασε στον τυφώνα. Το ζωάκι εντοπίστηκε λίγες μέρες μετά να περιπλανιέται εξαντλημένο στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες της Νέας Υόρκης μετά το πέρασμα του τυφώνα Sandy

Νέες, εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πέρασμα του τυφώνα Sandy από τη Νέα Υόρκη

Ralph Lauren: Δύο εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες του τυφώνα Sandy