Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί σε σπάνιες εικόνες από την ζωή της (video)

Γωγώ Φούντα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί σε σπάνιες εικόνες από την ζωή της (video)

Μία αγνώριστη βασίλισσα σε προσωπικές στιγμές...

Την έχουμε συνηθίσει σοβαρή και μετρημένη. Είναι η βασίλισσα ενός ολόκληρου έθνους για πάνω από έξι δεκαετίες ενώ ανήκει στην πιο διάσημη γαλαζοαίματη οικογένεια του πλανήτη. Ο λόγος φυσικά για την Βασίλισσα Ελισάβετ ή αν προτιμάτε Queen Elizabeth, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και γιατί όχι να γνωρίσουμε καλύτερα, μέσω βιβλίου με σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από την ιδιωτική αλλά και δημόσια ζωή της. Το βιβλίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και πραγματικά οι εικόνες που περιέχει εντυπωσιάζουν μιας και δείχνουν την αυστηρή Ελισάβετ όπως δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Πιο χαλαρή, χαμογελαστή και προσιτή δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που έχουμε πλάσει γι' αυτήν όλα αυτά τα χρόνια. Από την όμορφη και άκρως οικογενειακή στιγμή όπου οδηγάει το αυτοκίνητό της με τον πρίγκιπα Charles συνοδηγό και την πριγκίπισσα Anne στο πίσω κάθισμα, μέχρι τις χαλαρές στιγμές με φίλους στον κήπο του παλατιού, αλλά και πιο glamorous ενσταντανέ με τους Beatles, τον J.F Kennedy αλλά και το απόλυτο sex symbol της εποχής Marilyn Monroe να περιμένει στωικά για μία χειραψία μαζί της.

Το υλικό είναι τραβηγμένο τόσο από επαγγελματίες φωτογράφους, παλαιότερων αλλά και πιο σύγχρονων, καθώς επίσης και από απλούς ανθρώπους οι οποίοι έτυχε να βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο!

Οι πιο συγκλονιστικές διαφημίσεις για το AIDS

Ζωντανές κούκλες: Μια Γαλλίδα καλλιτέχνις φτιάχνει κούκλες που κόβουν την ανάσα!