Αυτή είναι η απίστευτη πεζογέφυρα-θαύμα (photos)

Αυτή είναι η απίστευτη  πεζογέφυρα-θαύμα (photos)

Πραγματικά αξιοθαύμαστη

Έχουμε θαυμάσει πολλές φορές αρχιτεκτονικά κτήρια, γέφυρες, ουρανοξύστες, αλλά η συγκεκριμένη πεζογέφυρα πραγματικά ξεπερνάει κάθε λογική. Είναι ένα άψογο δημιούργημα, το οποίο εκτός από όμορφο είναι και πολύ πρακτικό. Που βρίσκεται;


Η αξιοθαύμαστη αυτή πεζογέφυρα βρίσκεται στην περιοχή Pudong της Σαγκάης και ονομάζεται Lujiazui. Είναι μια κυκλική υπερυψωμένη διάβαση στην οποία μπορείς να περάσεις όλη σου τη μέρα εκεί, καθώς μπορείς να βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πάνω στην αερογέφυρα στεγάζονται καταστήματα, εμπορικά κέντρα, πλατείες, café και εστιατόρια.


Η θέα είναι μαγευτική, καθώς βρίσκεται 20 μέτρα πάνω από το δρόμο. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν όλη την πόλη με την ηρεμία τους, καθώς πάνω στην πεζογέφυρα οι ρυθμοί είναι πιο αργοί και ανθρώπινοι. Μην ξεχνάτε ότι το κυκλοφοριακό χάος απέχει 20 ολόκληρα μέτρα! Επίγειος παράδεισος η αερογέφυρα, αφού αποτελεί μια όαση μέσα στην κόλαση της πόλης.


Το design της εκπληκτικό και μπορείτε να το θαυμάσετε στη gallery, χάριν στον Viktor Lakics, ο οποίος και μας έδωσε τη δυνατότητα να τη θαυμάσουμε μέσω των αεροφωτογραφιών του.

Διαβάστε ακόμα:

Το πλωτό ξενοδοχείο στο οποίο όλοι θα θέλαμε να μείνουμε!

Ένα εγκαταλελειμένο αγρόκτημα στην άκρη μιας πόλης γίνεται σπίτι!