Δείτε την καμπάνια του Mega «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι»: που μας συγκίνησε και μας κινητοποίησε

Δείτε την καμπάνια του Mega «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι»: που μας συγκίνησε και μας κινητοποίησε

Βοήθεια στις άπορες οικογένειες, στις 23/12/12, στο Σύνταγμα

«Νοιάζομαι │ Μοιράζομαι» λέγεται η ειδική καμπάνια που προβάλλεται από τις 10 Δεκέμβρη στο Mega. Οι άνθρωποι του μεγάλου καναλιού μέσα από ένα spot, προτρέπουν τους τηλεθεατές να συμμετάσχουν στην ενέργεια του καναλιού και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, για συλλογή ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής υγιεινής, βρεφικών τροφών.

Στόχος τους είναι στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν στις 23 Δεκέμβρη στην πλατεία Συντάγματος, να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα αλλά και υλικά αγαθά για τις άπορες οικογένειες της χώρας μας. Την Κυριακή που μας έρχεται, λοιπόν, όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Mega θα βρίσκονται από τις 09.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ για να ενισχύσουν την προσπάθεια και για να συναντήσουν όλους εσάς.


Σε περιόδους κρίσης είναι όμορφο να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης. Όλοι μας έχουμε έστω ένα ρούχο που δε χρειαζόμαστε. Όλοι έχουμε ένα παιχνίδι ή μια μικροσυσκευή που δε χρησιμοποιούμε. Ακόμη και ένα ευρώ μπορεί να βοηθήσει. Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε τις οικογένειες που δεν έχουν ούτε τα βασικά αγαθά για να επιβιώσουν.


Να είστε όλοι παρόντες την Κυριακή στο Σύνταγμα, να γνωρίσετε από κοντά γνωστούς ηθοποιούς και παρουσιαστές, να βάλετε το λιθαράκι σας στο φιλανθρωπικό αυτό αγώνα και να νιώσετε περήφανοι που προσφέρατε στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε.

Κυριακή 23/12/12. Πλατεία Συντάγματος

Δείτε το διαφημιστικό spot του Mega, παρακάτω

Διαβάστε ακόμα:

Η καλύτερη κόρη του κόσμου ή μήπως όχι; Δείτε το ξεκαρδιστικό video

Αυτό είναι το μοναδικό μέρος στη Γη που θα σωθεί από την... καταστροφή στις 21.12.12

Ποιοι ήταν οι Μάγιας που προέβλεψαν το τέλος του Κόσμου;