Χριστούγεννα στην Αθήνα!

Χριστούγεννα στην Αθήνα!

Ο φωτογραφικός φακός του Queen.gr μας δείχνει πώς πέρασαν οι Αθηναίοι

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι διαφορετικά, αλλά όμορφα. Κάθε χρόνο το κέντρο της πόλης στολίζεται και φορά τα καλά του για να υποδεχτεί τους Αθηναίους και τα μικρά παιδιά, με σκοπό να τους ανεβάσει τη διάθεση. Το γιορτινό πνεύμα απλώνεται σε πολλά σημεία της πόλης, στις πλατείες και στις γειτονιές. Όλοι οι πολίτες - και ιδιαίτερα τα παιδιά - έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη διαφορά, ακόμη και φέτος που τα πράγματα δεν είναι όπως άλλες φορές.

Η Πλατεία Συντάγματος, η Πλατεία Κοτζιά, η Ερμού,το Μοναστηράκι... είναι μερικά μόνο από τα σημεία στα οποία έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η πλατεία Συντάγματος αποτελεί τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού της πόλης, αμέτρητος κόσμος, μπαλόνια, χαμόγελα και διάθεση να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο. Στήθηκαν ειδικές κατασκευές, παιχνίδια και μία σκηνή που φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά, ενώ ο Δήμος συγκέντωνε ρούχα, αντικείμενα και τρόφιμα για εκείνους που το έχουν αναγκη. Μέσα στο άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς πιάνεις χαμόγελα αληθινά που προκαλούνται από τα πιο μικρά πράγματα.

Τη νύχτα πόλη φωτίζεται με αμέτρητα λαμπάκια... Στους δρόμους κίνηση-όχι όση άλλες χριστουγεννιάτικες βραδιές, χωρίς όμως η Αθήνα να χάνει τη μαγεία της. Μία παράξενη ησυχία και αναμονή, όμορφες μουσικές και παρέες.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Τζένη Καρέζη, τον Δημήτρη Χορν, τον Χατζιδάκι και άλλους σταρ με τις μητέρες τους!

Οι 30 πιο sexy stars του 2012 σε ημίγυμνες εμφανίσεις

Ποιοι διάσημοι έφτιαξαν τα δοντάκια τους; (πριν και μετά)