Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου

Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου

Μάθετε το βίο και την πολιτεία του εφτάψυχου κυρίου.

Ο Frane Selak είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου και η ζωή του θα μπορούσε σίγουρα να είναι η πιο καλογυρισμένη ταινία φαντασίας. Ο ίδιος γλίτωσε από βέβαιο θάνατο επτά φορές και έγινε εκατομμυριούχος και κάτοχος ιδιωτικού νησιού κερδίζοντας το λαχείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος πλέον Κροάτης κινδύνεψε να σκοτωθεί πολύ σοβαρά το 1962 όταν το τρένο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Εκείνος έσπασε το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.

Ένα χρόνο μετά, μπήκε για πρώτη φορά σε αεροπλάνο το οποίο έπεσε με όλους τους επιβάτες εκτός από αυτόν νεκρούς. Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4. Το 1970 και το 1973 το αμάξι του πήρε φωτιά την ώρα που το οδηγούσε, ενώ το 1995 τον χτύπησε ένα λεωφορείο αφήνοντας τον αναίσθητο. Τέλος, το 1996 συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό, αλλά και πάλι δεν έπαθε τίποτα.

Μετά από όλα αυτά, ο τυχεράκιας Frane αγόρασε ένα λαχείο και κέρδισε 1 εκατ. δολάρια. Σήμερα στα 81 του ζει στο δικό του νησί με την πέμπτη σύζυγό του και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Εμείς βέβαια σκεφτόμαστε μήπως είναι γκαντέμης ο εν λόγω κύριος καθώς όπου βρέθηκε δημιούργησε το ένα ατύχημα μετά το άλλο!