Οι γονείς του μωρού, που πριν καν βγει από τη μήτρα άρπαξε το χέρι του γιατρού, μιλάνε για την απίστευτη εμπειρία τους (video)

Οι γονείς του μωρού, που πριν καν βγει από τη μήτρα άρπαξε το χέρι του γιατρού, μιλάνε για την απίστευτη εμπειρία τους (video)

Αυτό θα πει βιασύνη για ζωή

Σάλος έχει γίνει στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία. Σπάνιο θεωρείται να απαθανατίζεται έμβρυο να πιάνει με μανία το δάχτυλο του γιατρού, με σκοπό να βγει από τη μήτρα και να ζήσει ελεύθερο.


Ο λόγος για τη μικρή Nevaeh Atkins, η οποία έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία από τα πρώτα λεπτά της ζωής της στο γιατρό Allan Sawyer. Η μικρή γεννήθηκε στις 9 Οκτώβρη. Ο πατέρας της είναι αυτός που απαθανάτισε την πρωτότυπη αυτή φωτογραφία και η μητέρα της Alicia την δημοσιοποίησε στο facebook στις 26 Δεκέμβρη. Ο ίδιος ο γιατρός δήλωσε κατενθουσιασμένος, καθώς όπως τόνισε στα τόσα χρόνια καριέρας του δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. «Σίγουρα αυτό το μωρό είναι ξεχωριστό», δήλωσε!


Οι χαρούμενοι γονείς απέκτησαν αμέσως δημοσιότητα και εμφανίστηκαν σε μερικές από τις πιο γνωστές εκπομπές της Αμερικής. Στο video μάλιστα θα τους δείτε να μιλάνε για το περιστατικό στο κανάλι CNN. Οι διάσημοι πια γονείς δήλωσαν ότι θα καρφιτσώσουν στο δωμάτιο της μικρής τη φωτογραφία, ώστε κάθε φορά που θα την κοιτάζει μεγαλώνοντας να συνειδητοποιεί πόσο μοναδική είναι.


Δείτε στο video τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις των ενθουσιασμένων γονέων

Διαβάστε ακόμα:

Όταν μερικές επιγραφές στους δρόμους μας κάνουν να πεθαίνουμε στα γέλια (photos)

10 απλές λύσεις σε ενοχλητικά, καθημερινά προβλήματα

Δείτε το νέο hot «εναλλακτικό» μοντέλο