Κι όμως η γυναίκα Barbie υπάρχει και τη βρήκε αμερικανό περιοδικό

Κι όμως  η γυναίκα Barbie υπάρχει και τη βρήκε αμερικανό περιοδικό

Η πρώτη συνέντευξη της γυναίκας κούκλας

Η Valeria Lukyanova από την Ουκρανία, μπορεί να μην δείχνει ακριβώς σαν άνθρωπος, αλλά με τη βοήθεια του make up, την αφύσικη λεπτή μέση της και τα τεράστια μάτια που παραπέμπουν σε γιαπωνέζικο καρτούν, κατάφερε και έγινε είδηση σε όλο τον πλανήτη.

Οι φωτογραφίες της γυναίκας Barbie δημιούργησαν ιντερνετική καταιγίδα σε όλο τον κόσμο, σε σημείο που αρκετοί αμφισβήτησαν την ύπαρξή της. "Υπάρχει στα αλήθεια" απαιτούσε να μάθει η Daily mail του Λονδίνου, ενώ το ABC News όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι φωτογραφίες ανέφερε ότι «Είναι ασαφές κατά πόσο η Lukyanova υπάρχει ή όλο αυτό είναι μια φάρσα, χάρη στην επεξεργασία εικόνας».

Κι όμως η Valeria υπάρχει στα αλήθεια. Το περιοδικό V την βρήκε, τη φωτογράφησε και της πήρε συνέντευξη. Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι το κορίτσι που γεννήθηκε στη Μολδαβία αυτοαποκαλείται "Η πιο διάσημη γυναίκα στο ρωσικό internet" και επίσης αποκαλεί τον εαυτό της "Amatue" -αυτό είναι το πνευματικό της όνομα και μια αναφορά στην Ατλαντίδα και στη βασίλισσα του Ήλιου.

Σε ότι αφορά σε πλαστικές επεμβάσεις ή ίδια ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει τίποτε, απλά χρησιμοποίει τρικ του μακιγιάζ. Η new age Valeria αγαπά να διαλογίζεται και ενδιαφέρεται για τις εξωσωματικές εμπειρίες. Η ίδια περιγράφει τη δουλειά της και τη ζωή της: «Είμαι δασκάλα στη σχολή "Ταξιδιώτες έξω από το σώμα μας". Είναι ένα διεθνές σχολείο στο οποίο εκπαιδευτές δείχνουν στους μαθητές πώς να αφήσουν το φυσικό τους σώμα και να ταξιδέψουν με το πνευματικό τους, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και του σύμπαντος. Ξέρω ότι αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας και ότι έχει τεράστιες δυνατότητες».
Αν εσείς καταλαβαίνετε τι θέλει να πει η, συγχαρητήρια. Εμείς πάντως, αν τυχόν είχαμε κάποιες μικρές υποψίες ότι μια γυναίκα που θέλει να γίνει Barbie πρόκειται στην ουσία για μια διαταραγμένη προσωπικότητα, πλέον με τη συνέντευξή της επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.