Έγινε πλούσια γυρίζοντας τη Ν. Αφρική μ' ένα τροχόσπιτο, σερβίροντας τσάι

Έγινε πλούσια γυρίζοντας τη Ν. Αφρική μ' ένα τροχόσπιτο, σερβίροντας τσάι

Δεν κράτησε τίποτα. Τα λεφτά δεν την ενδιαφέρουν...

Η Jessica είναι ένα κορίτσι που τόλμησε. Φιλελεύθερο πνεύμα και μια hippie ψυχή που αποφάσισε να κάνει το όνειρό της για μια δική της επιχείρηση πραγματικότητα, χωρίς αφεντικά πάνω από το κεφάλι της. Χωρίς εφορία, χωρίς άγχος, χωρίς λογαριασμούς και με τη δυνατότητα της αλλαγής περιβάλλοντος. Η ιδιοκτήτρια του ονειρεμένου Lady Bonin's Tea Parlour... φαίνεται πως έχει πιάσει το νόημα της ζωής.

Η νέα κοπέλα, ξεκίνησε μία μικρή επιχείρηση που την έκανε πλούσια, σχεδόν χωρίς καθόλου χρήματα. Δεν ήταν αυτός ο στόχος της βέβαια. Αυτό που επιθυμούσε πραγματικά ήταν μία ευτυχισμένη κι ελεύθερη ζωή. Έγινε πλούσια, για λίγο. Θα μπορούσε να κάνει άπειρα franchise και να έχει στα χέρια της τα κλειδιά της πιο dreamy αυτοκρατορίας αλλά προτίμησε να ζει με τα απολύτως απαραίτητα και τα επιπλέον κέρδη να πηγαίνουν στους ανθρώπους της Αφρικής που τα έχουν ανάγκη περισσότερο από εκείνη- όπως λέει.

Η Jessica δεν έχει γείτονες, δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν μένει κάπου συγκεκριμένα για πολύ, κάνει καθημερινά καινούργιους φίλους και αλλάζει παραστάσεις συνεχώς. Οι φωτογραφίες του blog της μας έχουν μαγέψει! Τι έκανε; Πήρε αυτό το τροχόσπιτο του 1975 παρακαλώ, το επισκεύασε μόνη της και κίνησε να γυρίσει την Ν. Αφρική πείθοντας τον κόσμο να απολαμβάνει ένα φλυτζάνι καλό τσάι αντί για καφέ, από τα χεράκια της.

Η ευφάνταστη κοπέλα, έκανε ένα ολοκληρωτικό make over, κρατώντας τη vintage bohemian αισθητική και δημιούργησε ένα κουκλίστικο, chic και cosy μαγαζάκι για take-away, με τσάι, πολλά δικής της έμπνευσης και γλυκάκια από τα χεράκια της και πάλι. Αργότερα πρόσθεσε το αυτοσχέδιο καθιστικό της με το στρωμένο χαλί, μαξιλάρες και ολοκλήρωσε το styling με vintage σερβίτσια. Πάντα με το χαμόγελο υποδέχεται τους πελάτες που κάνουν ουρές πριν καν ανοίξει τα στόρια. Όλοι περιμένουν υπομονετικά ακόμη και ώρες να δοκιμάσουν τις λιχουδιές της! Γενικά δουλεύει μόνη. Πλεόν αναλαμβάνει δεξιώσεις, γάμους... και events μαζί με μία φίλη! Τέλειο;

Δείτε τις φωτογραφίες. Take your time. Εμείς κολλήσαμε αρκετή ώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Ένα γλυκόπικρο βίντεο για τη ζωή μας που θα σας βάλει σε σκέψεις