Facebook και LinkedΙn σας βρίσκουν one night stand!

Facebook και LinkedΙn σας βρίσκουν one night stand!

Ποιοι χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές και τι κίνδυνοι υπάρχουν;

Τις τελευταίες ημέρες δύο καινούριες εφαρμογές έκαναν δυναμική εμφάνιση και φιλοδοξούν να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική ζωή των χρηστών του Facebook και του LinkedIn.

Η πρώτη είναι η Bang with Friends, στην οποία ένας χρήστης κάνει sign-in με το προφίλ του στο Facebook και στη συνέχεια η εφαρμογή του προτείνει άτομα από τη λίστα των φίλων του που ψάχνουν σεξ της μίας βραδιάς, εξ ου και το όνομα της εφαρμογής.

Αφού κάποιος χρήστης βρει το αντικείμενο του πόθου του, πατάει την επιλογή "Down To Bang", το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε επιλογή "Awaiting Bang". Η εφαρμογή υπόσχεται στους χρήστες ότι όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα κι ότι μόνο οι φίλοι τους που ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα μαθαίνουν ότι οι ίδιοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Με άλλα λόγια, μεταξύ κατεργαρέων, κανένα πρόβλημα. Τόσο η μία όσο κι η άλλη πλευρά ενημερώνεται μέσω email.

Μέχρι τώρα τα άτομα που προτείνει το Bang With Friends είναι διαφορετικού φύλου ή κι άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το φύλο τους στο προφίλ τους στο Facebook. Στο προσεχές μέλλον, όμως, θα υπάρχει η δυνατότητα να προτείνονται άτομα και του ιδίου φύλου, εφόσον ενδιαφέρονται. Ήδη μέσα σε μια εβδομάδα, το Bang with Friends μετράει περισσότερα από 30.000 μέλη και σύμφωνα με δηλώσεις των τριών δημιουργών του που κρατούν τις ταυτότητές τους κρυφές, κάθε λεπτό κάνουν εγγραφή πέντε νέα μέλη ή αλλιώς "bangers".

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η εφαρμογή, έρχεται τώρα το Bang with Professionals που σκοπό έχει να φέρει κοντά τους επαγγελματίες, αξιοποιώντας το προφίλ τους στο LinkedIn με τον ίδιο τρόπο που το Bang with Friends το κάνει μέσω Facebook. Η εφαρμογή υπόσχεται ότι οι υπηρεσίες της σύντομα θα είναι στη διάθεση των χρηστών με τους δημιουργούς τους να ισχυρίζονται ότι «οι άνθρωποι δε θέλουν πάντα να κάνουν σεξ με τους φίλους τους».

Και το Bang with Professionals υπόσχεται στους χρήστες του ότι όλα γίνονται ανώνυμα και μόνο εάν ενδιαφέρονται κι οι δυο πλευρές, θα πέφτουν οι «μάσκες». Προς το παρόν ζητάει από αυτούς να συμπληρώσουν το email τους για να τους αποσταλεί πρόσκληση. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την άποψη ότι το όλο θέμα μπορεί να αποτελεί απλά μια παρωδία κι να μη λανσαριστεί στα αλήθεια μία τέτοια εφαρμογή που θα μπορούσε να δημιουργήσει μπελάδες στο εργασιακό περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονιστικό: Κόρη αρχηγού της Mossad, αντιστέκεται στα εγκλήματα πολέμου και φυλακίζεται! (βίντεο)

Σοκ: Δείτε τι έπαθε αυτό το κορίτσι καπνίζοντας συνθετική μαριχουάνα!