Δείτε ένα υπέροχο, χιουμοριστικό video κατά του ρατσισμού

Γωγώ Φούντα
Δείτε ένα υπέροχο, χιουμοριστικό video κατά του ρατσισμού

Μία μεγάλη αλήθεια που θα σας προβληματίσει...

O πλανήτης γη και πιο συγκεκριμένα η ανθρωπότητα αντιμετωπίζουν πολλά, μα πάρα πολλά προβλήματα. Το ανησυχητικό βέβαια είναι, ότι τα προβλήματα αυτά τα προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στην προσπάθειά μας να φανούμε ανώτεροι και πιο έξυπνοι από κάποιους άλλους με απώτερο φυσικά σκοπό το χρήμα και την εξουσία.

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα, το οποίο απασχολεί πολύ λιγότερο απ' όσο θα έπρεπε, είναι ο ρατσισμός απέναντι σε οτιδήποτε είναι ή φέρεται ή δρα διαφορετικά από την μάζα. Ακόμα και η Ελλάδα, η οποία εφηύρε τη δημοκρατία και υποτίθεται ήταν πάντα μία φιλόξενη χώρα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μάρτυρας τρομακτικών συμπεριφορών και βίας απέναντι σε ανθρώπους που απλά τυγχάνει να διαφέρουν από τους υπόλοιπους.

Στο παρακάτω video, αποδεικνύεται περίτρανα ο κομπλεξισμός και η προκατάληψη ορισμένων που για κάποιο λόγο, που ούτε και οι ίδιοι μπορούν φυσικά να εξηγήσουν, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους και καλύτερους από άλλους. Η ξανθιά και καλοθρεμμένη κυρία αρνείται πεισματικά να καθίσει δίπλα σε έγχρωμο νεαρό στο αεροπλάνο και ζητά άμεση αλλαγή της θέσης της. Η αλλαγή φυσικά έρχεται από την αεροσυνοδό έπειτα από εντολή του κυβερνήτη, όχι φυσικά για την κυρία αλλά για τον νεαρό λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κυβερνήτης ζητά συγνώμη που αναγκάζεστε να ταξιδέψετε δίπλα σε ένα τόσο ανεκδιήγητο άτομο.

Δείτε το video που ακολουθεί και ας βάλουμε όλοι τον ρατσισμό στη σωστή του θέση...

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό: Κόρη αρχηγού της Mossad, αντιστέκεται στα εγκλήματα πολέμου και φυλακίζεται! (βίντεο)

Απίστευτα φυσικά φαινόμενα που όμως είναι αληθινά!

Superbrands 2011 - 2012: Τα βραβεία των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών