Oscar Pistorius: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την ιστορία που συγκλονίζει

Γωγώ Φούντα
Oscar Pistorius: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την ιστορία που συγκλονίζει

Νέα ευρήματα και αποκαλύψεις φέρνουν τον διάσημο αθλητή σε πολύ δύσκολη θέση...

H υπόθεση του διάσημου αθλητή Oscar Pistorius συνεχίζει να συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη ενώ καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή στην φίλη του Reeva Steenkamp ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Την ίδια στιγμή που η οικογένεια της αδικοχαμένης καλλονής θρηνεί το χαμό της και σύμφωνα με δηλώσεις δεν την απασχολεί καθόλου για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Pistorius, το παρελθόν του παραολυμπιονίκη έχει γίνει φύλλο και φτερό προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα, ο Pistorius έκανε χρήση στεροειδών, κάτι που ευθυνόταν και για την απότομη και άγρια συμπεριφορά του, ενώ όλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα βγουν αύριο.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκε στο σπίτι του ένα ματωμένο μπαστούνι του γκολφ, και πιστεύεται έντονα ότι πριν πυροβολήσει τέσσερις φορές το άτυχο μοντέλο, την είχε χτυπήσει πρώτα με αυτό. Ακόμα μία πληροφορία που καίει τον κατηγορούμενο, εκτός φυσικά από το γεγονός ότι οπλοφορούσε και συνήθιζε να κοιμάται με το όπλο στο προσκεφάλι του, είναι ότι δύο εβδομάδες πριν είχε... πυροβολήσει μέσα σε εστιατόριο.

Όπως ήταν φυσικό, δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη έκταση στο γεγονός, μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες όλα έγιναν κατά λάθος όταν ο Pistorius πήρε στα χέρια του το όπλο του φίλου του να το περιεργαστεί κι εκείνο εκπυρσοκρότησε. Έπειτα από την συγνώμη του διάσημου αθλητή στον ιδιοκτήτη, δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα, ωστόσο τώρα η αστυνομία εξετάζει ακόμα και το παραμικρό προκειμένου να βγάλει μία άκρη.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός του ότι το παρελθόν σκαλίζεται διεξοδικά, άτομα που είχαν μεγάλη ή και μικρότερη επαφή με τον κατηγορούμενο, προβαίνουν σε αποκαλύψεις που καμιά φορά είναι κάτι παραπάνω από βοηθητικές. Ο λυκειάρχης λοιπόν του Pistorius, με τον οποίο ο διάσημος αθλητής διατηρεί ακόμα επαφές, συγκλονισμένος μίλησε για το πως ήταν ως έφηβος: «Ο Oscar ως παιδί βρισκόταν μονίμως υπό πίεση. Εύχομαι όλο αυτό να ήταν ένα ατύχημα αλλά όπως και να χει ένας μύθος κατέρρευσε». Επιπλέον, αποκάλυψε πως είχε μιλήσει πρόσφατα μαζί του, για μία χρηματική προσφορά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το σχολείο στο οποίο και είναι διευθυντής.

Όρεξη και γερό στομάχι να έχουμε γιατί όπως όλα δείχνουν η υπόθεση μόνο απλή δεν είναι και μάλλον θα τραβήξει πολύ. Πάντως, και δυστυχώς για τον Oscar Pistorius το σενάριο της κατά λάθος δολοφονίας σιγά σιγά καταρρέει, φέρνοντάς τον σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση...

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύτηκαν μέσα στο IKEA!

Δείτε τις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες... κοιμισμένων εν ώρα εργασίας!

Ζευγάρια ποζάρουν γυμνά επιδεικνύοντας τις ουλές τους για λογαριασμό καμπάνιας δωρεάς οργάνων