Vittorio Missoni: Η εξαφάνιση του σχετίζεται με το Τρίγωνο των Βερμούδων;

Γωγώ Φούντα
Vittorio Missoni: Η εξαφάνιση του σχετίζεται με το Τρίγωνο των Βερμούδων;

Nέα δεδομένα στην υπόθεση εξαφάνισης του χρυσού κληρονόμου και των υπόλοιπων επιβατών...

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την σοκαριστική εξαφάνιση του Vittorio Missoni, της συζύγου του, αλλά και των υπόλοιπων μελών του πληρώματος του ιδιωτικού τους αεροσκάφους στις 4 Ιανουαρίου. Ο διάσημος κληρονόμος, ταξίδευε με προορισμό το Caracas και μόλις 11 μίλια από την απογείωση του αεροσκάφους, τα ίχνη του χάθηκαν παντελώς κοντά στη Βενεζουέλα και πιο συγκεκριμένα στο νησί Los Roques.

Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν χτενίσει κυριολεκτικά την περιοχή, συνεχίζουν ενάμιση μήνα μετά, δεν υπάρχει κανένα εύρημα το οποίο θα μπορούσε να δώσει μια κάποια ελπίδα στη διάσημη οικογένεια και στους συγγενείς των υπόλοιπων αγνοουμένων. Το μόνο αντικείμενο που βρέθηκε έπειτα από μαραθώνιες έρευνες, είναι μία βαλίτσα η οποία δεν ανήκε καν στον Missoni ή σε κάποιον άλλον από τους επιβάτες, αλλά σε Ιταλό τουρίστα ο οποίος ταξίδεψε από το Los Roques στο κοντινό νησί Curacao και αναγκάστηκε να μεταφέρει τις αποσκευές του με την πτήση του Missoni λόγω περιορισμένου χώρου στη δική του.

Τα σενάρια και οι υποθέσεις σχετικά με την μυστηριώδη εξαφάνιση είναι πολλά, ωστόσο μία νέα υπόθεση έρχεται τώρα στο προσκήνιο και δίνει στο συμβάν διαστάσεις... μεταφυσικές! Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι το σημείο όπου και χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους, είναι αρκετά κοντά στο περίφημο Τρίγωνο των Βερμούδων!

Δεν υπάρχει οντότητα στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει ιστορίες για το σημείο μεταξύ των Bermuda, Florida και Puerto Rico, όπου δεκαετίες τώρα σημειώνονται περίεργες εξαφανίσεις πλοίων και αεροσκαφών. Τα σενάρια για τη συγκεκριμένη περιοχή είναι πολλά, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη.

Άλλοι κάνουν λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα στο σημείο, άλλοι μιλούν για λάθη πιλότων ή καπετάνιων, άλλοι για πειρατές, άλλοι για σταδιακή συσσώρευση μεθανίου ικανό να εξαφανίσει αεροσκάφη και πλοία χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση και άλλοι το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και αναφέρονται ακόμα και σε εξωγήινους!

Όπως και να χει, ακόμα ένα μυστήριο προστίθεται στα... πρακτικά και ποιος ξέρει και πόσα άλλα στο μέλλον μιας και φαίνεται, για την ώρα, αρκετά δύσκολο να βρεθεί κάποια λύση ή να δοθεί μία εξήγηση. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ελπίδες για την ισχυρή οικογένεια της μόδας εξανεμίζονται μέρα με την μέρα...

Διαβάστε επίσης:

Vittorio Missoni: Βρέθηκε η τσάντα του αγνοούμενου κληρονόμου

Η τελευταία εξέλιξη στις έρευνες για τον εντοπισμό του Vittorio Missoni

Ottavio Missoni: «Ο πατέρας μου θα γυρίσει κοντά μας»