Ξεκαρδιστικό video: Ένοικος ξενοδοχείου κλειδώνεται έξω από το δωμάτιο του... ολόγυμνος

Γωγώ Φούντα
Ξεκαρδιστικό video: Ένοικος ξενοδοχείου κλειδώνεται έξω από το δωμάτιο του... ολόγυμνος

Ή αλλιώς, το απόλυτο ρεζιλίκι ενός ανθρώπου!

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες κάθε νοήμονος οργανισμού σε αυτό τον πλανήτη, είναι φυσικά να γίνει ρεζίλι! Η δημόσια... ξεφτίλα όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε σε απλά και άκρως γλαφυρά ελληνικά, είναι ίσως από τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν. Από τα πιο soft όπως να μπερδέψεις κάποιον με ένα γνωστό σου και να τον αρχίσεις στα φιλιά και τις αγκαλιές, μέχρι πιο σκληρές καταστάσεις όπως να φας τούμπα σε πολυσύχναστο δρόμο.

Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο; Κι όμως στο video που ακολουθεί, ο ένοικος του ξενοδοχείου βιώνει ένα από τα μεγαλύτερα ρεζιλίκια που μπορούν να υπάρξουν: Κλειδώνεται έξω από το δωμάτιό του... ολόγυμνος! Το περιστατικό θυμίζει αρκετά ένα από τα πιο απολαυστικά επεισόδια της αγαπημένης και υπερπετυχημένης βρετανικής σειράς Mr Bean, όπου ο πρωταγωνιστής είχε πάθει ακριβώς το ίδιο χουνέρι!

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το video είναι φάρσα ή πραγματικό συμβάν. Όπως και να χει βέβαια, καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε το σορτς σας γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Δείτε το απολαυστικό video και θα καταλάβετε...

Διαβάστε επίσης:

Aπίστευτο: Το πρώτο 3D στυλό είναι πλέον γεγονός! (video)

Είδηση σοκ: διάσημο πανεπιστήμιο δίνει με το ζόρι κοκαΐνη στους φοιτητές του

Φεστιβάλ εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή: Κοιτάμε ψηλά, στοχεύουμε στον πολιτισμό!