Απίστευτο: Μέλλουσα μητέρα είδε στο υπερηχογράφημα ένα... φάντασμα!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Μέλλουσα μητέρα είδε στο υπερηχογράφημα ένα... φάντασμα!

Και πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ο φύλακας-άγγελος του αγέννητου παιδιού της!

Μπορεί η μητρότητα να είναι ένα από τα πιο γλυκά και όμορφα πράγματα, αλλά καμιά φορά μπορεί να γίνει τρομακτική και... σκοτεινή, τουλάχιστον έτσι έγινε για την Anne Clewlow.

Η νεαρή γυναίκα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, και ενώ ήταν έγκυος τριών εβδομάδων, αποφάσισε να κάνει έναν τυπικό έλεγχο και επισκέφτηκε το γυναικολόγο της για ένα υπερηχογράφημα. Δεν ήξερε βέβαια ότι εκτός από το έμβρυο θα έβλεπε και κάτι... άλλο!

Αν ο νους σας πήγε σε δίδυμο αδερφάκι, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, μιας και ακριβώς δίπλα από το μωρό φαινόταν ξεκάθαρα η μορφή ενός... φαντάσματος! Συγκεκριμένα, μπορούσε κανείς να διακρίνει με ευκολία ένα ανθρώπινο κεφάλι με μάτια, αυτιά, μύτη και λαιμό!

Παρά το γεγονός ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της μέλλουσας μητέρας θα είχε φρικάρει, εκείνη όχι μόνο δεν τρόμαξε, αλλά το πήρε και σαν σημάδι, θετικό πάντα: «Το κοίταξα αρκετά καλά γιατί στην αρχή πίστευα ότι ήταν η ιδέα μου. Αλλά μετά βεβαιώθηκα! Ήταν τόσο ζωντανό. Πιστεύω, παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκα, ότι είναι ο φύλακας-άγγελος του παιδιού μου».

Μήπως της έχει λασκάρει καμιά βίδα της κυρίας;

Διαβάστε επίσης:

0% Μείωση Τιμών στην Πιστοποίηση ECDL

Δείτε το σπίτι του πιο βρωμιάρη εκατομμυριούχου αθλητή στον κόσμο

Ημέρα της Γυναίκας: Γιατί και πώς ξεκινήσαμε να την γιορτάζουμε;