Πώς θα ξεχωρίσετε έναν κανονικό καθρέφτη από έναν αμφίδρομο

Γωγώ Φούντα
Πώς θα ξεχωρίσετε έναν κανονικό καθρέφτη από έναν αμφίδρομο

Γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλά «άρρωστα» μυαλά εκεί έξω...

άνθρωποι, και δη οι γυναίκες που όσο να πεις λόγω της φύσης μας και του ναρκισσισμού που μας έχει απλόχερα δοθεί, λατρεύουμε να καθρεφτιζόμαστε, και μάλιστα όχι μόνο στον καθρέφτη του σπιτιού μας λίγο πριν την έξοδό μας, αλλά κυριολεκτικά όπου βρούμε!

Πόσες φορές άλλωστε δεν έχετε πάει στην τουαλέτα ενός μαγαζιού, για να διορθώσετε το μακιγιάζ σας ή να τεσκάρετε το μπούστο σας; Αμέτρητες; Ξέρατε όμως, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι περισσότεροι καθρέφτες που υπάρχουν σε μαγαζιά, ξενοδοχεία ή αποδυτήρια να μην είναι και τόσο.... αθώοι; Άραγε έχετε ακούσει ποτέ για τους «αμφίδρομους καθρέφτες»;

Οι «αμφίδρομοι καθρέφτες», για να γίνουμε πιο σαφείς, είναι αυτοί που μπορούν να σας δουν από μέσα, αλλά εσείς δεν μπορείτε! Κάπως σαν τα δωμάτια ανακρίσεων! Μάλιστα, μία γυναίκα αστυνομικός, αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και να παραδώσει σεμινάρια για το πώς θα καταλάβουμε αν ένας καθρέφτης είναι αμφίδρομος ή κανονικός.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να τοποθετήσουμε την άκρη του νυχιού μας στην ανακλαστική επιφάνεια και αν υπάρχει χάσμα μεταξύ του νυχιού και της επιφάνειας τότε ο καθρέφτης είναι κανονικός. Αν πάλι το νύχι μας αγγίζει άμεσα την εικόνα του, τότε έχουμε πέσει σε αμφίδρομο καθρέφτη και καλά θα κάνουμε να μην... αφαιρέσουμε τα ρούχα μας!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε σε κοινόχρηστο χώρο με καθρέφτη και δη τουαλέτα ή αποδυτήρια, κάντε έναν κόπο και τσεκάρετε. Δεν σας κοστίζει τίποτα εξάλλου!

Διαβάστε επίσης:

H εκδίκηση του χαρτιού: Ένα ξεκαρδιστικό video αποδεικνύει ότι το χαρτί θα μας είναι πάντα απαραίτητο!

Noσταλγία: Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές vintage ελληνικές διαφημίσεις

Η Βέφα στις Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!