Tα ένοχα μυστικά των θρυλικότερων οικογενειών της ιστορίας

Γωγώ Φούντα
Tα ένοχα μυστικά των θρυλικότερων οικογενειών της ιστορίας

Γιατί όλοι έχουμε κάτι να κρύψουμε!

Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν μόνο διάσημοι άνθρωποι αλλά και διάσημες οικογένειες. Είναι αυτές οι οικογένειες των οποίων τα μέλη είναι όλα, ή σχεδόν όλα για να είμαστε πιο ακριβείς, στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και έχουν απασχολήσει στο πέρασμα των χρόνων την παγκόσμια κοινή γνώμη! Οικογένειες θρυλικές, είτε πολιτικές είτε καλλιτεχνικές, που έχουν μείνει στην ιστορία κυρίως για την τεράστια επιρροή που έχουν ασκήσει τα μέλη τους. Εκτός όμως από λάμψη και φυσικά προβολή, κάποιες εξ' αυτών κρύβουν βαθιά κρυμμένα ένοχα μυστικά, ικανά να τις αποκαθηλώσουν και να μας πείσουν ότι τελικά δεν είναι και τόσο ιδανικές όσο παρουσιάζονταν κάποτε. Ας πάμε να δούμε κάποια από αυτά...

Η οικογένεια Bush είναι μία από τις πιο ιστορικές πολιτικές οικογένειες των ΗΠΑ, της οποίας τα μέλη δεν διακρίνονται και για τις τόσο προοδευτικές τους ιδέες. Το γεγονός όμως, ότι είχαν και ιδιαίτερες σχέσεις με τους Ναζί αποτελεί σκάνδαλο! Σύμφωνα λοιπόν με την Guardian ο παππούς του George W. Bush και γερουσιαστής, Prescott, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου βοηθούσε τους Ναζί και πιο συγκεκριμένα ήταν ιδρυτής εταιρείας η οποία και χρηματοδότησε την καμπάνια του Adolf Hitler. Ο Bush από την πλευρά του δεν παραδέχτηκε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά τα ιστορικά γεγονότα τον διαψεύδουν! Ακόμα μία διάσημη οικογένεια της Αμερικής με πολλά μυστικά, αυτή τη φορά όχι από το χώρο της πολιτικής αλλά των τεχνών, είναι και η οικογένεια Jackson. Πολύ πριν ο Michael κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση, κάτι που φυσικά ακόμα και σήμερα παραμένει μυστήριο, το πλέον μισητό και αμφιλεγόμενο μέλος της οικογένειας ο πατέρας Jackson, Joe, κατηγορήθηκε από την κόρη του La Toya ότι επί χρόνια βίαζε την ίδια και την αδερφή της Rebbie. Ο Joe από την πλευρά του αρνήθηκε τα πάντα, αλλά όπου υπάρχει καπνός...

Aκόμα μία καλλιτεχνική οικογένεια με πολλά μυστικά και φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον, είναι και η οικογένεια των Barrymore! Πολύ πριν η Drew αρχίσει, ως παιδί πάντα, να κάνει αποτοξινώσεις, το θρύλο της οικογένειας είχαν ήδη χτίσει ο μπαμπάς της, επίσης ηθοποιός John Barrymore, ο οποίος είχε κατηγορηθεί άπειρες φορές για ενδοοικογενειακή βία και δημόσια μέθη, αλλά και ο Maurice Barrymore, παππούς της Drew και επίσης ηθοποιός, ο οποίος νσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης! Σύμφωνα με τις τότε φήμες, η ασθένειά του προκλήθηκε από σύφιλη η οποία τότε δεν ήταν θεραπεύσιμη!

Και μπορεί οι οικογένειες των ΗΠΑ να είναι άκρως ενδιαφέρουσες, αλλά πάντοτε οτιδήποτε κι αν σχετίζεται με βασιλιάδες, γίνεται αμέσως πρώτο θέμα. Το 1941 λοιπόν, δύο κορίτσια, η Naerissa και η Katherine Bowes-Lyon, οι οποίες γεννήθηκαν με αδιευκρίνιστα προβλήματα υγείας τα οποία τις άφησαν μουγγές για όλη τους τη ζωή, εγκαταλείφθηκαν σε άσυλο σε ηλικία 27 και 15 ετών αντίστοιχα. Το θέμα όμως είναι, ότι οι κοπέλες αυτές, ήταν ξαδέρφες της Βασίλισσας Ελισάβετ! Η ύπαρξη των δύο κοριτσιών, κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι το θάνατο της Naerissa το 1986, όπου και όλα αποκαλύφθηκαν!

Και αν την οικογένεια Bush την βαραίνουν κατηγορίες συνεργασίας με τους Ναζί, την ακόμα πιο θρυλική και σίγουρα πιο glamorous οικογένεια Kennedy την βαραίνουν απιστίες, ναρκωτικά και θάνατοι! Εκτός φυσικά από τα συχνά μπλεξίματα του RFK, Jr με την αστυνομία λόγω κατοχής ηρωίνης, ένα άλλο μέλος της... σχεδόν βασιλικής οικογένειας των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Ted Kennedy, ενεπλάκη σε μία περίεργη υπόθεση η οποία δυστυχώς περιελάμβανε και θάνατο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αμάξι που οδηγούσε ο γερουσιαστής, έπεσε στη θάλασσα από μία γέφυρα, και ενώ ο ίδιος βγήκε ζωντανός, δεν είχε την ίδια τύχη και η συνοδηγός Mary Jo Kopechne η οποία ανασύρθηκε νεκρή. Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι ο Ted Kennedy αντί να αναφέρει το περιστατικό αμέσως, το έκανε 9 ολόκληρες μέρες μετά, αφήνοντας αναπάντητα ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης:

Το θαυματουργό φόρεμα που υπόσχεται να σας κάνει κορμάρες!

Παιδί θαύμα: 17χρονος πουλάει εφαρμογή για κινητά στη Yahoo έναντι 30.000.000$

Τι γεύση θα είχατε αν ήσασταν ζαχαρωτό; Τώρα μπορείτε να μάθετε και να σας... φάτε!