Απίστευτο: Βρετανική εταιρεία νοικιάζει συγγενείς για κηδείες!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Βρετανική εταιρεία νοικιάζει συγγενείς για κηδείες!

Για όσους ανησυχούν μήπως δεν πατήσει άνθρωπος στην κηδεία τους!

Σίγουρα το παρακάτω θέμα είναι αρκετά μακάβριο, αλλά καλώς ή κακώς είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν φανταστεί ποτέ την κηδεία τους! Όπως είναι φυσικό, εκτός του ότι η τελετή, στη φαντασία μας πάντα, είναι το λιγότερο φαντασμαγορική και η διακόσμηση αρχοντική, φίλοι και συγγενείς κλαίνε με μαύρο δάκρυ και κάποιοι από αυτούς τραβάνε ακόμα και τα μαλλιά τους!

Τι γίνεται όμως αν δεν είστε και ο πιο συμπαθής άνθρωπος του κόσμου, δεν μιλάτε με την οικογένεια σας και έχετε ελάχιστους φίλους; Όπως καταλαβαίνετε, οι πιθανότητες για μία αξέχαστη κηδεία με πολύ κλάμα, μειώνονται δραματικά μιας και για να το πούμε κομψά, είστε ολίγον μισάνθρωπος! Τώρα όμως, οι φόβοι και η ανησυχία σας λαμβάνουν τέλος, διότι αγγλική εταιρεία μερίμνησε και για εσάς τους μοναχικούς του μάταιου τούτου κόσμου!

Η εν λόγω εταιρεία λοιπόν, ονομάζεται Rent-A-Mourner και νοικιάζει επαγγελματίες... κλάφτρες, προκειμένου να παρουσιαστούν στην κηδεία σας και να κλάψουν με μαύρο δάκρυ! Ο κάθε συγγενής κοστίζει 68 δολάρια, δηλαδή περίοπου 22 ευρώ, μία τιμή η οποία είναι ασήμαντη μπροστά στις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν. Πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι εγγυώνται άκρα μυστικότητα, δεν πρόκειται δηλαδή να αποκαλύψουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον νεκρό, ενώ διαθέτουν και τις κατάλληλες υποκριτικές ικανότητες καθότι ο θρήνος τους μπορεί να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα αρτιότητας, ώστε να μην ξεχωρίζουν από τους πραγματικούς συγγενείς!

Ξεκαθαρίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ευτελίζουμε το θάνατο και είναι απλά μία είδηση την οποία διαβάσαμε και θελήσαμε να μοιραστούμε να μαζί σας...

Διαβάστε επίσης:

Όταν η πλαστική χειρουργική δημιουργεί «τέρατα»

Αυτά είναι τα 8 πιο ακριβά φαγητά του κόσμου

Μια συγκλονιστική ιστορία μητρότητας από μια... καμηλοπάρδαλη (βίντεο)