Ekaterina Rybolovlev: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε το Σκορπιό!

Γωγώ Φούντα
Ekaterina Rybolovlev: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε το Σκορπιό!

Ένα πρόσωπο που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον!

O Σκορπιός, ο περίφημος επίγειος παράδεισος του Αριστoτέλη Ωνάση δεν βρίσκεται πια στα χέρια της διάσημης οικογένειας αλλά πέρασε εδώ και λίγα 24ωρα στην κατοχή του Ρώσου μεγιστάνα Dmitry Rybolovlev, ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η κληρονόμος Αθηνά Ωνάση παραχώρησε το περίφημο ησυχαστήριο του παππού της με την μορφή ενοικίασης!

Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα, ή σχεδόν πάντα, πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα και τις πράξεις του, βρίσκεται είτε μία πολύ δυναμική είτε μία πολύ όμορφη γυναίκα στην οποία και έχει αδυναμία! Στην προκειμένη, αναφερόμαστε στη 24χρονη καλλονή κόρη του Ρώσου κροίσου, Ekaterina, για χάρη της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες ο ζάμπλουτος Dmitry φέρεται να αγόρασε το Σκορπιό! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το τελικό deal της ιστορικής αγοραπωλησίας έγινε ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και την Ekaterina.

H Ekaterina λοιπόν, είναι ένα όμορφο κορίτσι 24 ετών το οποίο συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου που λατρεύουμε να μισούμε! Γεννημένη στην Ρωσία, μεγάλωσε στο Μονακό, όπου ο μπαμπάς αγόρασε και την ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ έχει ζήσει και στην Ελβετία! Πλέον, είναι μόνιμος κάτοικος Manhattan, λόγω σπουδών σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, όπου πρόσφατα έγινε κάτοχος ενός εκ των ακριβοτέρων και πολυτελών διαμερισμάτων της περιοχής. Χόμπι της είναι η ιππασία, να το κοινό με την Αθηνά, ενώ έχει συμμετάσχει αρκετές φορές σε ιππικές αναμετρήσεις.

Όλα αυτά βέβαια, είναι λεπτομέρειες και ίσως και περιττές πληροφορίες μιας και όλοι περιμένουν με αγωνία τα ξέφρενα πάρτι που θα κάνει η νεαρά το καλοκαίρι στο νησί, όπου σύμφωνα με πηγές αναμένεται να γίνει μαζική απόβαση του διεθνούς jet set! Θυμηθείτε το όνομά της, γιατί σίγουρα θα το ακούμε αρκετά συχνά από δω και στο εξής. Ελπίζουμε μόνο να μην έχουμε να κάνουμε με μία νέα Paris Hilton! Aναμένουμε...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το πιο κακομαθημένο 6χρονο του κόσμου!

Ο άνεργος που ταΐζει 3.000 άπορους συμπολίτες του το μήνα

Απίστευτο: Έφτιαξαν εσώρουχα που γίνονται... τσάντα!(video)