Το ακούσαμε κι αυτό: Απέλασαν τρεις άντρες λόγω υπερβολικής... ομορφιάς!

Γωγώ Φούντα
Το ακούσαμε κι αυτό: Απέλασαν τρεις άντρες λόγω υπερβολικής... ομορφιάς!

Είναι να μη σου τύχει!

Zoύμε, δυστυχώς σε έναν κόσμο, που το διαφορετικό και το υπερβολικό το περιθωριοποιεί. Υπερβολικά χοντρός, υπερβολικά άσχημος, αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά, υπερβολικά κοντός και όλα αυτά που εμπεριέχουν μία έντονη δόση υπερβολής!

Άνθρωποι εκεί έξω, που έχετε υποστεί τα περιπαικτικά σχόλια λόγω της εμφάνισή σας, όλοι μας λίγο πολύ, ήρθε η ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας, γιατί πλέον άρχισαν να τιμωρούνται και οι... υπερβολικά όμορφοι!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ειδική επιτροπή στη Σαουδική Αραβία, έδιωξε από τη χώρα τρεις άντρες, οι οποίοι είχαν καταφτάσει για να παραβρεθούν σε τοπικό φεστιβάλ με τη δικαιολογία ότι ήταν εξωπραγματικά όμορφοι και θα... αναστάτωναν τον ντόπιο γυναικείο πληθυσμό! Η είδηση αυτή, εκτός του ότι κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας ηχηρό γέλιο, προκάλεσε και αρκετό προβληματισμό, καθότι στη γυναίκα των χωρών αυτών απαγορεύεται μέχρι και η... τέρψις του οφθαλμού εν έτει 2013!

Ένας εκ των τριών... αμαρτωλών, είναι ο Omar Barkan Al Gala ο οποίος δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός, ποιητής και φωτογράφος, πολυπράγμων ο νεαρός, ενώ η καταγωγή του είναι από το Ντουμπάι! Εμείς έχουμε να προτείνουμε να τους φέρουν για διακοπές στην Ελλάδα, να τους δείξει η απλή ελληνίδα την άριστη φιλοξενία της!

Διαβάστε επίσης:

Επιτέλους λύτρωση: Η νέα εφαρμογή για iPhone που καλύπτει τους ντροπιαστικούς ήχους της τουαλέτας! (video)

Η ξεκαρδιστική φάρσα μετά μουσικής, που μας έφτιαξε την μέρα!

Kι όμως! Εταιρεία εσωρούχων έβγαλε... σουτιέν για άντρες!