Απίστευτο: Αμερικανός υποστηρίζει ότι ανακάλυψε την μυστική συνταγή της Coca-Cola!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Αμερικανός υποστηρίζει ότι ανακάλυψε την μυστική συνταγή της Coca-Cola!

Και φυσικά σκοπεύει να την πουλήσει έναντι... αστρονομικού ποσού!

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της ανθρωπότητας, χωρίς καμία υπερβολή, φημολογείται ότι αποκαλύφθηκε, και κλειδοκράτορας του μυστικού αυτού είναι ο Cliff Kluge από τη Georgia των ΗΠΑ.

O απλός καθημερινός αυτός άνθρωπος, στοχεύει εν μία νυκτί να γίνει εκατομμυριούχος καθώς όπως υποστηρίζει έχει στα χέρια του την μυστική συνταγή της Coca-Cola την οποία πολλοί έχουν προσπαθήσει να αναλύσουν χωρίς φυσικά την αναμενόμενη επιτυχία. Ο Kluge λοιπόν, ο οποίος είναι συλλέκτης παλαιών αντικειμένων, ανακάλυψε πρόσφατα μία χειρόγραφη φόρμουλα του 1943 ανάμεσα σε διάφορα άλλα πράγματα διάσημου χημικού της Georgia. Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει ότι πιθανότατα το χειρόγραφο αυτό να το έστειλε στο χημικό η ίδια η εταιρεία της Coca-Cola σε μία προσπάθεια να προστατεύσει την μυστική συνταγή κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Coca-Cola Ted Ryan αμφισβητεί την αυθεντικότητα της φόρμουλας υποστηρίζοντας ότι πιθανότατα να πρόκειται για συνταγή ανθρακούχου ποτού αλλά ότι σίγουρα δεν είναι η μυστική συνταγή που ο Kluge, εκείνος είναι πεπεισμένος για το θησαυρό που ανακάλυψε και σκοπεύει να πουλήσει την φόρμουλα στο e-Bay έναντι του αστρονομικού ποσού των... 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Λέτε;

Διαβάστε επίσης:

H επιστολή του αριστούχου μαθητή για την απεργία των καθηγητών που ξεσήκωσε το facebook

Δείτε τις πιο θρυλικές φωτογραφίες στην ιστορία του Hollywοod

Σας θυμίζουν κάτι; Stars που... ταξίδεψαν στο χρόνο!