Iris Halmshaw: Η αυτιστική μικρούλα που είναι ήδη σπουδαία ζωγράφος

Γωγώ Φούντα
Iris Halmshaw: Η αυτιστική μικρούλα που είναι ήδη σπουδαία ζωγράφος

Ένα σπουδαίο ταλέντο μόλις 3 ετών!

H Iris Halmshaw είναι μία 3χρονη πιτσιρίκα η οποία σίγουρα είναι πολύ διαφορετική από τα υπόλοιπα κοριτσάκια της ηλικίας της! Διαφορετική δεν την κάνει σίγουρα ο αυτισμός της, ο οποίος δεν της επιτρέπει να μιλάει, αλλά το γεγονός ότι είναι ήδη μία σπουδαία ζωγράφος με τα έργα της να πωλούνται έναντι αρκετών χιλιάδων λιρών!

Το ταλέντο της μικρής ανακαλύφθηκε κατά λάθος σύμφωνα με την μητέρα της Arabella Carter-Johnson να δηλώνει: «Όταν η Iris διαγνώσθηκε με αυτισμό, ο γιατρός μας είπε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που αγαπάει. Μετατρέψαμε λοιπόν το σπίτι σε έναν μικρόκοσμο με αγαπημένα της αντικείμενα, ώστε να νιώθει όσο πιο όμορφα γινόταν. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό μιας και εντελώς τυχαία μια μέρα που έκανα μια ζωγραφιά και την βρήκε αστεία, ξεκίνησε κι εκείνη να ζωγραφίζει! Ζωγράφιζε σαν να προσπαθούσε να βάλει τη σκέψη της σε μία τάξη και τελικά το αποτέλεσμα ήταν αριστουργηματικό! Έχει την συγκέντρωση ενός επαγγελματία ενήλικα, ενώ πλέον ζωγραφίζει περίπου 5 ώρες την μέρα»!

Εκτός φυσικά από την μαμά της, το ταλέντο της χαρισματικής μικρούλας αναγνωρίστηκε και από συλλέκτες ενώ δύο από τα έργα της πωλήθηκαν έναντι 1.500 λιρών το καθένα. Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος της τέχνης αναμένεται να υποκλιθεί στην Iris και τα χαρισματικά της χέρια πολύ σύντομα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα βλέπαμε τους πλανήτες αν ήταν πιο κοντά μας; Ιδού!

Όταν η τέχνη ξεφεύγει: Δείτε τα πιο παραμορφωμένα πορτραίτα!

Τραγικό: Δείτε την 20χρονη που μεταμορφώνεται καθημερινά σε ιαπωνικό καρτούν!