Ένα site που θα σας σώσει στη δουλειά: Μία «γατοθύελλα» που θα κάνει τις ώρες στο γραφείο πιο ευχάριστες

Γωγώ Φούντα
Ένα site που θα σας σώσει στη δουλειά: Μία «γατοθύελλα» που θα κάνει τις ώρες στο γραφείο πιο ευχάριστες

Αν αγαπάτε τις γάτες, σίγουρα θα το λατρέψετε!

Ως γνωστόν το ίντερνετ εκτός από τις αμέτρητες ευκολίες που πρoσφέρει και εκτός του ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της καθημερινότητάς μας, είναι και ένα μέσο που αναδεικνύει είδωλα και κάνει τον οποιοδήποτε μέσα σε λίγα λεπτά γνωστό και αναγνωρίσιμο ανά τον κόσμο!

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν αναμφισβήτητα δύο κατηγορίες: τα μωρά και οι γάτες! Βίντεο με μωρά που κλαίνε, τρώνε τούμπες ή παίζουν με το φαγητό τους και φυσικά γατιά τα οποία κάνουν οτιδήποτε πονηρό και ζουζουνιάρικο τους κατέβει, είναι ικανά να κάνουν τα views να χτυπήσουν κόκκινο και φυσικά να μετατρέψουν τους πρωταγωνιστές τους σε φίρμες άξιες σεβασμού!

Αν ακόμα το μητρικό ή πατρικό σας φίλτρο, κοιμάται βαθιά, και είστε από την πλευρά εκείνη που γελάει μέχρι δακρύων με τα συμπαθή αιλουροειδή, υπάρχει το απόλυτο για εσάς site. Μπείτε στο http://purrpurr.org/catflakes/ και δείτε έναν καταιγισμό από γάτες διαφόρων χρωματισμών με τις οποίες μπορείτε να παίξετε και να χαλαρώσετε, κάποια(!) ελεύθερα λεπτά στο γραφείο! Σίγουρα η μέρα σας θα γίνει ακόμα καλύτερη, και ακόμα κι αν έχετε ξεκινήσει στραβά, υπάρχει η κατάλληλη εφαρμογή για να σας κάνει να ευθυμήσετε!

Διαβάστε επίσης:

Είστε ματιασμένοι; μία νέα εφαρμογή μετατρέπει το smartphone σε ξεματιάστρα

Οι Ιταλοί χτυπούν την οικονομική κρίση με... παρμεζάνα!

Η συγκλονιστική ιστορία της 30χρονης που είναι... εγκλωβισμένη σε σώμα ηλικιωμένης γυναίκας