Η ομορφιά θέλει θυσίες: Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες από μεθόδους ομορφιάς του παρελθόντος

Γωγώ Φούντα
Η ομορφιά θέλει θυσίες: Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες από μεθόδους ομορφιάς του παρελθόντος

Όταν το να είσαι όμορφη... πονούσε!

Αυτός που είπε ότι η ομορφιά θέλει θυσίες, πολλά χρόνια πριν, είχε πει τεράστια κουβέντα, χωρίς καν ο ίδιος να το συνειδητοποιεί! Δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς και φυσικά τις μεθόδους, δίαιτες, πλαστικές επεμβάσεις, extension κτλ κτλ, αλλά στην προκειμένη λέμε να επικεντρωθούμε στις μεθόδους του παρελθόντος, οι οποίες πραγματικά θα κάνουν τις σημερινές να φαίνονται... παιχνιδάκι!

Βλέπετε, τα πρότυπα του τότε, ήταν πολύ πιο σκληρά, απαιτητικά και αυστηρά! Οι γυναίκες, έπρεπε, πραγματικά ΕΠΡΕΠΕ, να έχουν πολύ συγκεκριμένη εμφάνιση γιατί διαφορετικά ήταν καταδικασμένες στην αιώνια μοναξιά, κοινώς ράφι! Λεπτή μέση; Ο κορσές γινόταν δεύτερο δέρμα και πραγματικά δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσο δυσκολεύονταν, όχι μόνο να κουνηθούν αλλά ακόμα και να αναπνεύσουν! Γωνίες στο πρόσωπο; Ειδικός νάρθηκας που τον φορούσαν κατά τη διάρκεια του ύπνου και πίεζε τα μάγουλα προς τα μέσα! Ας μην αναφερθούμε στο γνωστό face lift του τότε με αμέτρητα παγάκια χωμένα στις τρυπούλες μιας πλαστικής μάσκας!

Η daily mail λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες, πραγματικά ντοκουμέντα, από τις γυναικείες περιποιήσεις του παρελθόντος αποδεικνύοντας, αφενός ότι η γυναικεία ματαιοδοξία υφίσταται μάλλον από το... Big Bang και πως αν δεν υπήρχε το πλάσμα που ονομάζεται γυναίκα, η παγκόσμια οικονομία θα είχε πέσει έξω!

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό: Site δημοσιεύει τα τελευταία λόγια θανατοποινιτών του Τέξας

O David Hasselhoff έχει πλάκα! Δείτε ένα ξεκαρδιστικό σποτ με τον star του Baywatch

Αγόρια με γόβα και φούστα; Ισπανός καλλιτέχνης αποτυπώνει χιουμοριστικά τις αλλαγές των ρόλων στα ζευγάρια