Απλά τέλειο: Δείτε την κοπέλα που έμαθε να χορεύει μόνη της σε ένα μόλις χρόνο (video)

Γωγώ Φούντα
Απλά τέλειο: Δείτε την κοπέλα που έμαθε να χορεύει μόνη της σε ένα μόλις χρόνο (video)

Γιατί δεν υπάρχει στόχος που να μην μπορεί να επιτευχθεί!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι μας αγαπάμε το χορό! Η διαφορά εντοπίζεται στο αν έχουμε τα κότσια και το θάρρος να αφεθούμε και να λικνιστούμε στο ρυθμό ή είμαστε από εκείνους που λόγω συστολής καθόμαστε στατικοί πίνοντας απλά το ποτό μας όταν είμαστε έξω!

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να μάθετε χορό χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ και χωρίς καν να αφήσετε το σαλόνι του σπιτιού σας! Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού που σας λέμε, είναι η νεαρή Karen η οποία αποφάσισε να μάθει να χορεύει ολομόναχη, με μοναδικό προπονητή τον εαυτό της και υπό τους ήχους της αγαπημένης της μουσικής!

Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό καθώς ακριβώς ένα χρόνο αφού ξεκίνησε την εντατική προπόνηση, είναι σε θέση να χορεύει επαγγελματικά εντυπωσιάζοντας με την πλαστικότητα και την ακρίβεια των κινήσεων της!

Θέλοντας λοιπόν να προτρέψει κι άλλους να ανακαλύψουν τη χαρά της κίνησης και του χορού, έφτιαξε ένα υπέροχο video που παρακολουθεί την πρόοδό της, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την προσπάθειά της, ως εντελώς αρχάρια, μέχρι την 365η όπου το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

Δείτε το video και επισκεφτείτε το site της νεαρής κοπέλας όπου δίνει οδηγίες για το πώς να καταφέρετε κι εσείς κάτι αντίστοιχο!

Διαβάστε επίσης:

Aromaflage: Κανονικό άρωμα που διώχνει τα κουνούπια!

Όταν πέφτει το σκοτάδι: Φωτογράφος αποτυπώνει, σχεδόν ανατριχιαστικά, τις μεγαλύτερες παιδικές φοβίες

Ο άνθρωπος που φορούσε τα ίδια ρούχα επί σαράντα χρόνια