Αλλάξτε τη μοίρα σας με μία μικροεπέμβαση!

Αλλάξτε τη μοίρα σας με μία μικροεπέμβαση!

Μόνο με 1000 δολάρια...

Δεν σας ικανοποιεί η ζωή σας; Θέλετε να αλλάξετε τη μοίρα σας γιατί σας την είπαν και δεν σας άρεσε; Μπορείτε. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν κάποιοι που πιστεύουν σε αυτά. Παρότι η παλάμη πιστεύεται ότι είναι ένας χάρτης πεπρωμένου, ορισμένοι θεωρούν πως είναι δυνατόν να χαράξουν τη δική τους πορεία στη ζωή αλλάζοντας ακόμη και τις γραμμές του χεριού τους.

palm-reading-surgery-2

Για όσους θεωρούν ότι γεννήθηκαν κακότυχοι ενώ δεν τους αξίζει, με μικρό προσδόκιμο ζωής ή έστω καταραμένοι, με μόνο $1,000 ο γιατρός Takaaki Matsuoka, πλαστικός χειρούργος στο επάγγελμα, αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει τις γραμμές της μοίρας σε μία από τις μεγαλύτερες κλινικές της Ιαπωνίας. Στην Shonan Beauty Clinic, συρέει κόσμος και κοσμάκης για να του διαβάσουν τη μοίρα και να του χαράξουν καινούριες, βελτιωμένες γραμμές.

palm-reading-surgery-1

Ο γιατρός Takaaki υποστηρίζει πως ακόμη κι αν η επέμβαση δεν επηρεάζει την μοίρα κάποιου, από άποψη ψυχολογίας, μπορεί να λειτουργήσει σαν placebo, κάνοντας τον ασθενή να αισθανθεί πιο δυνατός για να διεκδικήσει τη ζωή. Και μη χειρότερα να προσθέσουμε εμείς!

Διαβάστε ακόμη:

Γυναίκες γυμνές στο δρόμο: Το επαναστατικό σουτιέν που τις «έβγαλε από τα ρούχα τους»!(video)

Θέλεις να κάνουμε sex; Δείτε αντιδράσεις αντρών όταν σέξι άγνωστη τους κάνει «ανήθικη» πρόταση (video)