Δείτε ένα ξεκαρδιστικό video για την αντισύλληψη που θα βάλει τους άντρες σε σκέψη!

Γωγώ Φούντα
Δείτε ένα ξεκαρδιστικό video για την αντισύλληψη που θα βάλει τους άντρες σε σκέψη!

'Η αλλιώς, μπαμπάδες «βασανίζονται» από ζωηρά κουτσούβελα!

Καμπάνιες, διαφημίσεις και φυσικά επιστράτευση διάσημων ανθρώπων είναι μόνο μερικά από τα όπλα που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει οι εταιρείες προφυλακτικών προκειμένου να προστατεύσουν τους νέους ανθρώπους, και όχι μόνο, από νοσήματα και φυσικά ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες!

Ξεχάστε οποιαδήποτε διαφημιστική εκστρατεία είχατε δει μέχρι σήμερα καθώς ένα υπέροχο video γεμάτο παιδάκια και την διάσημη μουσική της Σονάτας του Σεληνόφωτος του Beethoven, είναι ικανό για να αποτυπώσει τους μεγαλύτερους εφιάλτες του σύγχρονου άντρα!

Μπαμπάδες λοιπόν που το μόνο που θέλουν είναι να ψήσουν στο μπάρμπεκιου ή απλά να χαλαρώσουν για λίγο στον καναπέ αλλά τα... αξιαγάπητα μικρά τους όχι μόνο δεν τους το επιτρέπουν αλλά τους... βασανίζουν κιόλας με τον τρόπο τους, είναι τα κεντρικά πρόσωπα του απίστευτου αυτού σποτ της εταιρείας DUREX με κύριο σύνθημα, προς τον ανυποψίαστο άντρα, το «Protect yourself»!!!

Δείτε το video, γελάστε με την ψυχή σας και την επόμενη φορά που δεν θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό σκεφτείτε το... διπλά!

Διαβάστε επίσης:

Πώς οι Beach Boys έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ενός 22χρονου αυτιστικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άκρον άωτον της γυναικείας γκρίνιας: Ένα ξεκαρδιστικό video με το οποίο όλοι θα ταυτιστoύμε

H μαμά γάτα και τα... παπάκια της! (βίντεο)