24χρονο μοντέλο αφήνει τα αποκαλυπτικά μαγιό και φοράει μπούρκα για το έρωτα της ζωής της

24χρονο μοντέλο αφήνει τα αποκαλυπτικά μαγιό και φοράει μπούρκα για το έρωτα της ζωής της

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Τυνήσιο ναυαγοσώστη

Η Carley Watts συνήθιζε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας τα εσώρουχά της αλλά τώρα είναι πανέτοιμη να απαρνηθεί το modeling και την καριέρα της προκειμένου να ασπασθεί το Ισλάμ για χάρη του Mohammed Salah, ναυαγοσώστη στην Τυνησία.

Ο έρωτας ήρθε στη ζωή τους όταν το νεαρό μοντέλο έκανε διακοπές στη Τυνησία. η γνωριμία τους έμελε να ήταν καταλυτική και για τους δυο αφού αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.

Η Carley πήρε την απόφαση να παντρευτεί με τον αγαπημένο της ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασπασθεί μια νέα θρησκεία και να κυκλοφορεί με μπούρκα. Από τον Οκτώβριο το μοντέλο μαζί με την κόρη της θα βρεθεί στην οικογένεια του Mohammed ώστε να μάθει τα πάντα γύρω από τη θρησκεία τους και να προγραμματίσουν τον γάμο τους.

Η ίδια λέει για την αλλαγή στη ζωή της: "Ως μοντέλο φορούσα μικροσκοπικά ρούχα, αναδείκνυα μέρη του σώματος μου, όπως το στήθος μου. Όμως, ο Mohammed επικεντρώνεται μόνο στην οικογενειακή ζωή. Μου αρέσει να πηγαίνω σε πάρτι να μεθώ και να χορεύω με λιγοστά ρούχα. Τώρα ξέρω ότι η ζωή μου θα αλλάξει ολοκληρωτικά αλλά δεν με ανησυχεί καθόλου".


Διαβάστε επίσης:

Πρώην σύζυγος πλήρωσε το διαζύγιό της με κέρματα, φασόλια και ρύζι!

Η γυναίκα που μιμείται 18 φωνές διασήμων μέσα σε ένα τραγούδι! (βίντεο)