«Ο αποκλεισμός μου από το γυμναστήριο μου έσωσε τη ζωή»! Η συγκλονιστική εξομολόγηση μίας πρώην ανορεξικής

Γωγώ Φούντα
«Ο αποκλεισμός μου από το γυμναστήριο μου έσωσε τη ζωή»! Η συγκλονιστική εξομολόγηση μίας πρώην ανορεξικής

Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που πάλεψε με την ανορεξία και βγήκε νικήτρια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στη νευρική ανορεξία καθώς είναι μια πάθηση η οποία κυριολεκτικά μαστίζει τεράστιο ποσοστό νεαρών κυρίως γυναικών, παρά το γεγονός ότι όλα ξεκινούν από μια δίαιτα και μία παραπάνω προσοχή στη διατροφή και την άσκηση.

Η νευρική ανορεξία λοιπόν μπορεί στην αρχή να μην είναι καν εντοπίσιμη, μπορεί ωστόσο να αποβεί μοιραία όχι μόνο για τη υγεία της ασθενούς αλλά ακόμα και για τη ζωή της. Η Caitlin Millar είναι ένα από τα χιλιάδες θύματα της ανορεξίας η οποία έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη λέγοντας πως ο αποκλεισμός της από το γυμναστήριο και η απαγόρευση της εισόδου που της επέβαλλαν της έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 15χρονη τότε Caitlin άρχισε να χάνει τον έλεγχο των πάντων, όπως η ίδια πίστευε, γύρω της. Έχοντας ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το στίβο, έβλεπε με τον καιρό ότι δεν ήταν η καλύτερη και πως ξεφύτρωναν συνεχώς νέα ταλέντα επισκιάζοντάς την. «Είχα συνηθίσει να είμαι η καλύτερη και όταν αυτό έπαψε να ισχύει δεν μπόρεσα να το αντέξω. Αφοού λοιπόν δεν μπορούσα να ελέγξω τίποτα στη ζωή μου, στράφηκα στο βάρος μου το οποίο ήταν και το μοναδικό πράγμα πάνω στο οποίο είχα απόλυτη κυριαρχία. Θεωρούσα πως έτσι σιγά σιγά θα αποκτούσα τον πλήρη έλεγχο»!

Φυσικά κάτι τέτοιο δε συνέβη, με αποτέλεσμα η Caitlin να χάνει συνεχώς βάρος, με την περίοδο των φοιτητικών της χρόνων να είναι η πιο δραματική, και να αποκτά τεράστια εξάρτηση από το γυμναστήριο στο οποίο έμενε με τις ώρες, κάτι που όπως είπε την βοηθούσε να ξεχνιέται και να παραλείπει γεύματα. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν υπάλληλος του γυμναστηρίου στο οποίο και ξημεροβραδιαζόταν, την έπιασε και την απείλησε ότι θα αναγκαστεί να μην της επιτρέψει ξανά την είσοδο στο γυμναστήριο καθώς οι υπόλοιποι πελάτες κάνουν παράπονα και ανησυχούν για την υγεία της.

«Όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει κόσμος που μιλάει πίσω από την πλάτη μου και με λυπάται, αισθάνθηκα απαίσια. Γύρισα σπίτι προβληματισμένη και άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ θεραπείες! Μπορώ να πω χωρίς καμία υπερβολή ότι ο αποκλεισμός μου από το γυμναστήριο μου έσωσε τη ζωή»!

Διαβάστε επίσης:

Μία διαφήμιση που θα έπρεπε να είναι αληθινή: Δείτε το αριστουργηματικό σποτ γερμανών μαθητών που έχει κατακλύσει τα social media

Εστιατόριο:Grey's Anatomy

Oι χειρότεροι ηθοποιοί ever; Δείτε τη διαφήμιση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και γελάστε με την ψυχή σας (video)